Отзиви от клиенти за Дари Травел:
Всички оферти
Супер
ева 5
Много точни и коректни във всяко отношение.
Всичко беше на ниво.
Доволна съм от фирмата организатор
Отлична организация на екскурзията на Дари Травел до Тоскана и Чинкуе Тере. Хубав централен хотел в Монтекатини Терме. Програмата беше изпълнена плюс екксурзия до градчето Лука. Екскурзовода Денис Костов е едно много мило и умно момче - знаещ, възпитан и отговорен. Шофьора Алеко - много внимателен и спокоен. Благодарим на целия екип на Дари Травел. Отново ще пътуваме с вас. До нови срещи.
Повече от доволни сме от екскурзията "Мистиката на Странджа". Хотелът беше с прекрасна гледка към морето, имаше и допълнителен бонус към програмата, с която успяха да ни изненадат. Както винаги шофьорът и ексурзоводът са дружелюбни. Категорично не мога да се съглася с критиките отдолу, байганьовщината няма край.
milena 1
Ужасна организация за екскурзията!!! Променят програмата без да информират, въпреки, че в договора пише едно, те си позволяват да правят съвсем друго!!! Изключително некоректна фирма!!! Никога не пътувайте с тях.
Закупих си ваучер за екскурзията „Мистиката на Странджа“, организирана от фирма Дари травъл. Аз закупих ваучер с обявена програма, но за мое огромно съжаление програмата се разминаваше доста с обявената във ваучера, който закупих. В резултат бяхме ощетени от организаторите на екскурз
Екскурзията беше претъпкана. Имаше прекалено много неща за прекалено малко време. Самата екскурзоводка претупваше всичко. Фирмата беше намерила хотел до който автобусът не можеше да стигне.
ostanahme dovolni
Прекрасна екскурзия! Много добре организирана, готина група и красиви места. Благодарим на Светла и Дари Травел :)
Мнението е от 5-ма пътуващи с фирмата. На 13.02 ги попитахме кой е хотела и получихме отговор, че все още не знаят. На 13.04 вече ни уведомяват, че хотела е Parco Dei Principi и се оказа, че е на 15 минути пешеходно разстояние от летището, а ни взеха 40 евра на човек за трансфер. Изключително некоректно. Хотела беше в края на града и трябваше да се придвижваме само с метро. Екскурзоводката Ели беше супер коректна и отзивчива. Ние сами си организирахме пътуванията в Бари и околностите.
Хубава, добре организирана екскурзия. Попаднахме на много добър шофьор (Илко) и много добра екскурзоводка (Таня). Автобусът беше малко тесничък, но се свиква. Хотелът в Синая не ми хареса, но и без това там почти не сме стояли.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)