Отзиви от клиенти за Verso Travel:
Всички оферти
Отлична организация, бихме пътували отново с Вас!
Добра организация и комуникация от страна на Версо Травъл. Стаята, в която бяхме настанени в Парким Аяз не беше добра, но като цяло сме с добри впечатления от почивката си. Бихме ползвали услугите на Версо отново с удоволствие.
Благодарим на Версо Травел за прекрасната почивка, която ни организираха в Бодрум. Определено ще се възползваме от услугите Ви отново!
Нашата почивка с Версо Травел беше в Бодрум, в "Parkim Ayaz'' хотел беше на много добро ниво- доволни сме от качеството на хотела, услутите, които ползвахме на място бяха много добри, персоналът на хотела беше с много професионално представяне, времето беше великолепно, градът интересен. Препоръчвам горещо и туроператора, и хотела, и града! Единствено пътя с автобус е дълъг. Но пък доброто преживяване е неповторимо.
Не съм доволна и не бих ползвала повече услугите на Verso Travel
Почивката ни беше в хотел Parkim Ayaz, Бодрум. Прекрасно място и прекрасен хотел. Благодарим на Версо Травел за добрата кореспонденция,страхотното обслужване по време на пътуването благодарение на Дилек Айдън и нашите шофьори,а също така благодарим и на перфектана организация за допълнителните екскурзии.
Почивахме в Parkim Ayaz ,Бодрум...хубав хотел на перфектното място в залива Гюмбет.Разнообразна храна,чистота,любезен и отзивчив персонал,перфектна организация за допълнителните екскурзии.
Благодаря на Версо Травел и до нови срещи!
Благодарности на Версо Травел. Прекрасна почивка в Турция!
Благодарим на Версо Травел за прекрасната почивка и любезното обслужване!Организацията при настаняването и отпътуването може да се подобри.
Покажи още ревюта