Отзиви от клиенти за Globus Tours:
Всички оферти
Попаднах на Вашите услуги и на чудесния персонал във фирмата в София за еднодневна екскурзия до Пирот на 18.08.18 Приятна млада дама с усмивка ни обясни подробностите. Обслужването по време на пътуването беше приятелско човешко в компанията на интелигентна дружелюбна и невероятно еродирана екскурзоводка на име Розалина. Тази жена ме впечатли с познанията си по история разказани увлекателно с много плам и чувство. Шофьорът е абсолютен професионалист. Благодаря за отношението към мен и майка ми!
Екскурзията до Пирот беше на ниво ,тръгването в точния час!!!Екскурзоводката Розалина беше много мила и разказваше увлекателно,шофьорът също беше много учтив!Препоръчвам фирмата много са коректни ще пътувам и друг път с тях!!
Отзивчиви служители, страхотни оферти! Най-добрите !
Еднодневната екскурзия до Пирот си заслужава напълно. Много красиви манастири! Поздравления за екскурзоводката, която беше много отзивчива и полезна със съветите си за приятно прекарване на свободното време в града.
Много отзивчиви и експедитивни служители, бързо и качествено обслужване при записване за пътуване
Мястото, хотела и транспорта бяха супер, но екскурзовода, който беше изпратен от агенцията беше крайно некомпетентен и некоректен. Не влизаше с групата в посещаваните обекти и не даваше никаква информация за тях, определяше крайно недостатъчно време за посещение и обиколка на даден обект, например 30мин.обиколка на скален манастир, ноо 1 час за посещение и престой в сувенирен магазин ( от който господина си излезе с две чанти лични подаръци от управителя като благодарност за заведената група).
Екскурзия до Власинското езеро и ждрелото на р. Ерма. Хубав и лежерен маршрут за еделна разходка. Минусите обаче надделяха. Стар и тесен автобус на поне 30 години. Екскурзоводката Розалина нямаше капацитет да води тази програма обаче. През цялото време говореше против Сърбия или за турски сериали, а през останалото време какво задължително да си купим и от къде с максимална надценка. За капак обърка пътя и шофьорът въртя излишно по завоите заради нея.
Доволни сме! Организацията беше добра, пътуването- безпроблемно, а екскурозовода- страхотен!
Покажи още ревюта
За 2935 дни публикувахме 133826 оферти, които се разграбиха
6 303 920 пъти, спестявайки 132 290 24910 лв на 551 039 грабомани!