Търговски обекти в Пещера

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
7 търговски обекти 781 оценки от клиенти 791 ревюта от клиенти
Обекти в Пещера
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Зоя 5
Доволни сме и пак ще отидем в този хотел. Благодарим на Грабо, без неговата информация нямаше как да разберем за това красиво место.
Много хубав хотел. Изключително вежливо обслужване!
Супер обслужване и хотелче :)
За музея - оставаш без думи!
emil 5
връщане към моето детство,много ми беше приятно
Приятен хотел в центъра на града, отзивчив персонал, СПА и чудесен музей с автомобили и други ретро експонати от социализма. Успяхме да посетим и крепостта Перистера и др.забележителности на Пещера. Препоръчах и на мои познати офертата!
July 5
Адмирации към персонала , много любезни и отзивчиви !
Ако търсим недостатъци винаги могат да бъдат открити,но за съотношение цена / качество , смятам че хотелът предлага максималното което може да се получи за тези пари.
Благодаря на целия екип от сърцати хора които се грижеха за комфорта ни през престоя там, както на управителя така и на жените които обслужваха регистратурата и спа центъра, служителите в лоби бара и музея
Впечатлена съм от топлото посрещане и бих се върнала отново ! :))
Категорично не препоръчвам! Пълно разочарование! Много предмети и автомобили буквално наблъскани в едно ужасно тясно пространство. Имаше експонати по земята.
Неотоплено. Премръзмаха ми ръцете и побързахме да излезем. А в Ковид обстановка барчето работи с консумация на място и е топло.
Виж още коментари