Отзиви от клиенти за Nicky M:
Всички оферти
Много съм доволна ! Екипа на Nicky M са страхотни !!!
Много съм доволен от цялостната организация. Екскурзовода Гюндай и Ники ни съдействаха във всяко едно отношение. Единствената критика отнясям към местния водач от Турция. Минавахме като на рали през забележителностите и ни предоставяше малко информация. За цена-качество отлично.
Много съм доволна от екскурзията,от екскурзовода и шофьора,да шофираш в Истанбул се изисква голямо майсторство,което Ники го владее перфектно.Хотела беше много добър.Отново ще се възползвам от услугите на Ники М.
Изключително коректни, страхотна организация и незабравимо преживяване! Горещо препоръчвам и със сигурност ще пътуваме пак заедно! Адмирации за търпението и спокойствието!
На 24/05/2018 г. пътувах до Истанбул с Nicky M. Шофьор беше Ники, а водач Гюндай. Изключително отдадени и загрижени да се чувстваш добре през цялото пътуване и да видиш по възможност най-много забележителности. Отново бих пътувал с Nicky M!
Здравейте.
На 17.05.2018г. пътувахме до Истанбул. Организацията беше на ниво, посещават се много места благодарение на шофьора Ники, познава много добре Истанбул и не се губи ценно време в лутане :D Хотелът беше прекрасен ( 4 звезди), с вкключена закуска. От програмата не ви препоръчвам да посещавате ресторанта, които е за 25 евро, изобщо не си струва и храната е ужасна, по-добре посетете вечерята на кораб по Босфора.
Отношението към хората, които не желаят екскурзии е под всякаква критика. Гюндай и шофьорът Николай се държат меко казано не професионално. Никаква организация и грешна и объркваща информация. Доплатихме 15 евро, които не бяха обяавени предварително. Насила те карат обикаляш фабрики,не е по избор.
Разбира се, че ще пътуваме отново с Ники М :)
Преди 1 седмица бях на екскурзия до Истанбул Всичко е потресаващо!! Не може да се оправдават,че е евтина и затова е такава била съм с други фирми на същите цени мога да кажа че е уникално и настаняват в 5 часа сутринта още,а не да висят пътниците в лобито до 8 часа после да оставят багажа и да тръгнат по допълнителните екскурзии и настаняване след 14 часа.Няма такова нещо просто...и нямам думи..не заслужават и 1 отзив.
Покажи още ревюта
За 2904 дни публикувахме 131543 оферти, които се разграбиха
6 221 927 пъти, спестявайки 131 230 95932 лв на 545 727 грабомани!