Сърдечно благодарим на Величка Димитрова за перфектната организация. Всичко беше на ниво, надмина очакванията ни, очаровани сме от отношението, от чудесната празнична атмосфера и настроение. Изкарахме един страхотен Гергьовден в Сокобаня. Със сигурност отново ще ползваме услугите на фирмата. Продължавайте все така! Късмет и много клиенти!
Величка Димитрова е много любезна и отзивчива. Старае се да удовлетвори всяко желание на клиента. Много съм доволна от бързото и качествено обслужване по организацията на екскурзията за Великден в Сокобаня Сърбия. Надявам се да си изкараме чудесно. Горещо препоръчвам услугите на тази фирма. Вежлив и всеотдаен персонал. Весели празници.
Любезно обслужване и тук и в Соко баня.Подходящо удобно настаняване.Всичко нормално, според очакванията.
Благодаря, за добрата организация от страна на представител Величка Димитрова, една невероятна организирана и амбициозна жена, пълна с енергия и заредена с невероятна емоция. Бих препоръчала на пътуващите и търсещите хубавите места в България и извън пределите да използват услугите на ДЖУАННА ТРАВЕЛ.
Хиляди благодарности на туроператорката Стефка ! Прекрасна дама обслужва перфектно клиентите си с внимание и хъс.
Организация беше перфектна! Шефка на фирмата (Стефка) лично грижи се за всеки клиент. Просто браво!
Останахме много доволни от престоя си.Организацията беше отлична.И лични благодарности на туроператорката(Стефка)-радвам се,че попаднахме на теб.
Беше страхотна екскурзия до Белград! Екипът е много дружелюбен!
За 2935 дни публикувахме 133828 оферти, които се разграбиха
6 303 941 пъти, спестявайки 132 290 66138 лв на 551 040 грабомани!