Туристическа агенция Дениз Травел е член на Българска Туристическа Камара. От основаването си фирмата работи успешно в няколко основни направления:

• Изпращащ туризъм;
• Продажба на туристически пакети и индивидуални туристически услуги. Организират групови и индивидуални пътувания - основни направления Турция, Гърция, ОАЕ Дубай, Египет, Сърбия, Румъния, Македония, Хърватска и други;
• Посрещащ туризъм.

Агенцията предлага целогодишно обслужване на туристи в Черноморски, планински и балноложки курорти.

"Туристическа агенция Дениз Травел работи за вас!

Ние можем да ви помогнем при избора на мечтаната почивка, екскурзия, меден месец, семинари, конгреси и да ви предложим най-изгодните оферти."

Туристическата агенция е създадена през 2006г и притежава Удостоверение за Туроператор и Турагент № 05626.

Дениз Травел участва в Grabo.bg от 21 Октомври 2017

Прочети още
Най-нови оферти от Дениз Травел:
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Изключително неудобни седалки в автобуса,явно предназначени за деца или възрастни с китайски размери!!!Гърчихме се през целия път в неестествени пози, за да издържим.Седящите на задните седалки бутаха с колене и багаж предните и допълнително създаваха неудобство. Изключително некомфортно и мъчително пътуване!До като на тръгване пътниците бяха призовани да си сложат маските, на връщане с маски бяхме не повече от трима,четирима пътници при пълен капацитет на автобуса!!!Никога повече с ДенизТравел!
Не съм доволна и не препоръчвам "Дениз Травел". Автобусът беше стар, неподдържан, адски мръсен, с неприятна миризма и без отопление. Некомпетентно и неангажирано поведение и на шофьора и на екскурзовода. Позволиха си дори грубо отношение към 14-годишната ни дъщеря. В допълнение - нарочно пропускат ангобуси на други фирми да минат пред техния на границата, поради което чакането е минимум 5 часа. И търсят допълнителна сума, за която не предоставят документ за плащането.
Всички оценки (97)
Други популярни оферти
Поход
Топ цена:
2500лв
на човек
Еднодневна екскурзия до Крушунските водопади, Ловеч и Деветашката пещера на 16 Май
Крушунски водопади, Ловеч, Деветашка пещера
73:27:28 8 грабнати
Поход
Топ цена:
3550лв
на човек
Други обекти наблизо
Мивеки Травел ул. Неофит Рилски (ъгъла с ул. цар Асен), партер · ~152м.
3.6
Ориент 99 ул. Гладстон 32, ет. 1, офис 1, office@orient99.com, nelly@orient99.com · ~181м.
4.3
Partner Travel бул. Христо Ботев 16, партер (на ъгъла с ул. Петър Парчевич, между спирките на бул. Прага и пл. Македония с трамвай 1, 6 и 7) · ~188м.
Еvent Аcademy Bulgaria ул. Петър Парчевич 38 · ~203м.
Пуерто ул. Цар Асен I, № 52, ет. партер, ап.2 · ~227м.
5.0
Романтик Холидейз бул. Партиарх Евтимий 59 (партер) · ~256м.