Търговски обекти в Павел баня

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
14 търговски обекти 853 оценки от клиенти 889 ревюта от клиенти
Обекти в Павел баня
Най-популярни обекти в Павел баня
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
И преди година съм посещавала хотела, не че не съм доволна, но цените се вдигат, а нивото пада за съжаление. А за ресторанта и отношението към хората с ваучери съм възмутена, изсипват ти салатата и вечерята и бързат да освободиш масата, за да дойдат други на свободна консумация, не че не съм си платила предостатъчно низвън ваучера.
Хотел Аризона** Павел баня
Хотелът е луксозен, персоналът-любезен. Нямаме забелжки.
Хотел Антик Павел баня
Перфектно място. Страхотен хотел с всички екстри за хубава почивка, вкусна храна и чудесни десерти. Ако избирате Павел баня за място за вашата почивка, то без колебание отседнете в хотел Антик!!!
Хотел Антик Павел баня
Приятно хотелче, близо до центъра, на 2 минути пеша. Близо до градския басейн и парк. Минералния басейн в хотела е малък и трябва да се внимава с престоя, заради водата, препоръка от лекар до 20 минути. Хотелът е чист и спретнат. Храната може да е по-добре.
Хотел Калифорния Павел баня
Много учтив и любезен персонал! Добра кухня! Хотелът е чист и отговаря на описанието си, предразполага към пълноценна почивка. Спа центърът е на ниво.
Целувките в сладкарницата са разкошни :)
Единственият недостатък за тези, които са свикнали да спят на тъмно, е, че лампите на терасите не се гасят.
Хотел Антик Павел баня
Много добри условия, отлично обслужване.
Ще го посетим отново.
Хотел Калифорния Павел баня
Хотелчето е привлекателно и модерно обзаведено. Изключително отношение от персонала - мили, дружелюбни и приветливи млади дами, работещи с хъс и желание. Относно хигиената -смяна на бельо, хавлии, халати на три дни,ежедневно почистване, дезинфекция на баня и повърхности. Висока хигиена и в ресторанта, както и общите части. Спа зоната - задоволителна. Храната към нощувките - много добра на вкус и вид. Закуските достатъчни.Свободното меню е с малко разнообразие, но приготвено от добри суровини.
Хотел Антик Павел баня
Изключително сме разочаровани от обслужващият персонал на хотела, като започнем от грубото отношение на жената, представяща се за управител и останалите хора, изпълняващи по няколко длъжности наведнъж! Снимките публикувани на стаите и ресторанта нямат нищо общо с действителността. Храната също не беше такава, каквато примерно беше посочена в офертата! Много незамарено! Не бих препоръчала на приятели и не бих посетила никога повече!
Хотел Аризона** Павел баня
Много добро обслужване, нов хотел на удобна локация.
Хотел Антик Павел баня
Виж още коментари