Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
reni
2
Екскурзия до Истанбул!Хотела беше на 20 км от старата част,за да се стигне до центъра по около час в посока и пари за таксита !Има какво да се желае .Не ми хареса израза на екскурзовода ,че те не са превоз за пазар (тъй като някой не си платиха нито една допълнителна екскурзия) ,на шофьора евала не знам как издържа!Само местополужението на хотела най не ми хареса ,както и комуникацията около него
Nicky M София
Страшно неорганизирано
Nicky M София
Пътувахме до Истанбул. Шофьорът - Николай - беше страхотен, през цялото пътуване се опитваше да бъде максимално полезен и се стремеше да остане позитивен, въпреки многократните опити на пътуващите да го извадят от равновесие с непрестанните си недоволства, капризи и забележки - все пак в групова екскурзия няма как правилата да не важат САМО за теб и ВСИЧКИ да се съобразяват с твоите прищявки. Доволни сме, за втори път пътуваме с Ники М, само от екскурзовода има още какво да се желае.
Nicky M София
Екскурзията беше до Истанбул. В автобуса бях нахапана от бълхи, отделно от ексурзовода не ставаше нищо! Хотела беше на 26 км от централната част на Истанбул и стигането до там е доста тръдно, като разбира се, идеята на фирмата е да вземе тройно по-високите цени за допълнителните екскурзии. Шофьора, Николай, беше неуравновесен, на няколко пъти налиташе на бой на различни хора от автобуса, той се разпореждаше дали ще се ходи до тоалетна, за колко време ще се спира и къде. Кошмарна фирма!
Nicky M София
Albena
5
Пътувала съм преди две години с тях,много коректни!
Nicky M София
Любезни и бърз отговор на въпросите ми.
Nicky M София
Много сме доволни от организирането на екскурзията. Много приятно изкарване на уикенда.
Nicky M София
Екскурзията ни беше до Върнячка баня .Останахме много доволни от програмата .Много благодарим на екскурзовода Валентина за огромните познания по исторя. Благодарности и към шофьро Цецо беше много внимателен .Отново бихме пътували с Nicky M.
Nicky M София
Екскурзията, в която участвах беше до Истанбул. Автобусът тръгна от София с развален съединител. Два дни го оправяха, хотелът беше в промишлена зона с много лоша локация. Екскурзоводът-Гюндай е пълна скръб, Неорганизиран, Некомпетентен, Неадекватен. Единственият му ангажимент към туристите беше да вземе парите за допълнителните екскурзии преди да минем границата.Програмата не беше разпределена равномерно, в София се прибрахме 5ч. сутринта
Nicky M София
За 3178 дни публикувахме 154869 оферти, които се разграбиха
6 906 038 пъти, спестявайки 141 530 29718 лв на 587 222 грабомани!