Търговски обекти в Габрово

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
32 търговски обекти 4019 оценки от клиенти 4225 ревюта от клиенти
Обекти в Габрово
Най-популярни обекти в Габрово
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Отзивчив и любезен персонал, слънчеви стаи, прекрасно местоположение, тишина и спокойствие - добра апаратура, чисто и спретнато навсякъде, вкусна храна...
Супер си изкарахме.Много добро място за почивка -тихо и спокойно.
Прекрасна оферта!Много съм доволна от избора си.Процедури, съчетани с релакс на тихо и спокойно място, любезен персонал, чисто, приветливо.
Чудесен семеен хотел в планината. Стаите са достатъчно големи за двама човека, хигиената е добра. В ресторанта обслужването е отлично, а храната - много вкусна. Много съм доволна от персонала в лечения център, както и от процедурите. Единствената ми забележка е към отношението на лекарката към посетителите - беше нелюбезна и претупа прегледа.
Добри условия за почивка, храната е вкусна и достатъчна, персонала е любезен. Докторката от лечебния център също беше любезна.
Добри условия за почивка и забавления, обилна храна, любезен персонал. Процедурите не ми бяха от полза, но за 5 дни - толкова...
Храната е оскъдна, не добре приготвена и винаги студена. По голямата част от персонала е много учтив, но има един, двама човека, които се държат грубо и невъзпитано
Прекрасно място с отлично обслужване. Много сме доволни и от рехабилитацията, която предлагат, особено от Дидето. Идваме за втори път и ако сме живи и здрави догодина отново ще дойдем.
Много приятно място за почивка и възстановяване. Храната, персонала и обстановка са прекрасни. Адмирации за чичо Васко, приобщи децата към групата планинари и те завинаги заобичаха планината! Единствено леглата не са подходящи, ниски и не много удобни.
Виж още коментари
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)