Аз и моята приятелка Валентина почивахме от 01 05 2019г в Кушадасъ с ЕЛЕВЕН ТУР и сме благодарни за отличната организация ,прекрасното обслужване и адекватната им реакция във всяка ситуация.Пожелаваме на целият им екип здраве и и все така всеотдайни в работата.Сърдечни благодарности на Джина,част от екипа,която е неуморима.

ЮЛКА КАЛИНОВА гр. РУСЕ
Благодаря ви Eleven Tur Bg за учтивото, мило и грижовно отношение! Изпитах пълно удовлетворение от посещението от 3 до 6 май. Перфектен екип - Елена, Нели, и Синан. За да се насладите на перлата на Ориента - Истанбул и почувствате неповторимата атмосфера на Турция изберете Eleven Tur Bg! За първи път пътувам без да изпитам каквито и да е било неудобства, нямаше промяна в предварителната програма и всичко което беше обещано се изпълни на 100%. Надеждност, акуратност и отзивчивост - Eleven Tur Bg!
Началото на почивката беше прекрасно и самата почивка също. Хотела е приличен, въпреки че не е за 4 звезди, а по - скоро за три, но персонала компенсира тази една звезда. Относно организацията на "Елевен Тур": ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА!!! Първо жената, която ми счупи телефона докато се разберем как точно ще се организират нещата е изключително нагла. Звъни основно вечер след 19:00 и се прави на важна все едно ти си й длъжен с нещо и едва ли не трябва да й се подчиниш безусловно на нейните изисквания.
Организацията беше нула,лутахме се с шофьора,посещенията бяха наблъскани на едно,след като пътувахме 10ч.пристигнахме в хотела,където стояхме на рецепция още 3ч.за да чакаме друг автобус за фестивала,където бяхме 2ч. от там на обзорна обиколка,после хълма,от него се връщаме пребити след 17ч.безсъние и ни казват,след 30м.е корабчето за Босфора , от него да отиваме веднага на вечеря без секунда почивка и време за лична грижа,вечерята беше зле-оскъдна,обстановка-дъно. Служителите бяха мн мили иначе
Благодаря ви за учтивото, мило и грижовно отношение! Незабравимо! Въпреки лошото време, независещо от вас :), не изпитах ни най-малко чувство на неудовлетвореност. Перфектен екип - Елена, Нина, Джина, Тео и Селим. Благослов за вас и вашата дейност!
Пътувахме с фирма eleven tur до Истанбул на 18.04.2019 г. Искам да изкажа своите големи благодарности към организаторите. Екипът беше страхотен, на ниво, професионалисти. Екскурзоводките-Джина и Ели бяха изключително внимателни, отзивчиви, откликваха на всички наши желания и молби. Прекрасни хора и добри екскурзовод, с огромна любов си вършиха своята работа, много увлекателно и интересно поднасяха фактите и информацията за обектите, които посещавахме и историята на Турция.БЛАГОДАРИМ!!!
Изключително съм доволна от цялото пътуване,с удоволсудоволствие ще ползвам пак услугите на фирмата. Трябваше да ни настанят в 4* хотел,но ни настаниха в 5 *! Екскурзоводката беше много грижовна към всеки пътник, на всеки обръщаше внимание и обесняваше каквото го интересува даже и да не беше свързано с допълнителните платени екскурзии. На границата докато чакахме вицове разхазва :) Имах забравен багаж в автобуса който ми върнаха!
Страхотни са, много любезни !
Пътуването до Истанбул за фестивала на лалетата на 11-14 април беше незабравимо изживяване. Всичко беше на ниво. Приятно пътуване с нов и комфортен автобус, много добра организация и професионално отношение. Настаниха ни в хотел 5*, от който останахме очаровани! Комплименти за организаторите!!!
Пътувахме с тях на 11-14.04.2019 до Истанбул.Перфектни от всякъде.Хотела беше 5 звезди, точно си отговаряше на категорията.Водещата Нели-забавна и много организирана.Шофьора Ленко се справи чудесно с натоварения трафик в Истанбул.Единствената ми лека забележка е,че автобуса с който пътувахме от Бургас беше стар и не особенно конфортен,но на фона на всичко останало което беше Супер това се преживяваше.
Покажи още ревюта
За 3178 дни публикувахме 154868 оферти, които се разграбиха
6 906 032 пъти, спестявайки 141 530 15505 лв на 587 221 грабомани!