Търговски обекти в Благоевград

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
94 търговски обекти 1239 оценки от клиенти 1259 ревюта от клиенти
Обекти в Благоевград
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Страхотен хотел! Любезен и отзивчив персонал! Невероятна храна, вкусни и огромни порции! Уникално СПА с минерално външно джакузи! Определено бих го посетил отново и отново!
Хотел Езерец**** Благоевград
Simeon 5
Перфектно отношение от персонала, много отзивчиви и усмихнати! Стаята беше прекрасна, чиста и с прекрасна гледка. Богат СПА център, поддържан и чист и всичко работеше безотказно! Със сигурност ще посетим отново!
Хотел Езерец**** Благоевград
Спа зоната беше супер - чиста, добре обслужвана. Персоналът на хотела бяха много мили.
Стаята ни не се почисти, въпреки че хотелът трябва да е 4 звезди. За вечеря се чакаше по 2 часа и се объркваха поръчките. Храната не беше лоша, но не беше на нивото на хотела и цената, яла съм по-добра скара от павилион за бързо хранене. Извикахме управител, за да дадем обратна връзка, при което тя каза, че ще ни изслуша, преди да си тръгнем, което не се случи, защото тя буквално като ни видя излезе от хотел
Хотел Езерец**** Благоевград
Персонала е много любезен, очтив и вежлив с изключение на момчето от Spa-то. Да се усмихва повече и можеше да ни запознае с процедурите в спа-то, трябваше ние сами да ги търсим в коридорите, кое къде се намира. Храната беше вкусна! Липсват в стаите шкафчета или нещо като етажерки ( поне в нашата нямаше ) където гостите да си извадят и подредят дрехите и багажа. В гардероба имаше 3-4 закачалки само, без рафтове или нещо подобно... Но като цяло сме доволни и бихме дошли отново... :)
Хотел Езерец**** Благоевград
vesela 5
Отличен хотел с много добро обслужване и любезен персонал. Добра локация. Чисти и просторни стаи. Отлично СПА. Искрено препоръчвам хотела. Ние релаксирахме на МАКС и бихме посетили хотела отново. Храната беше вкусна и разнообразна.
Хотел Езерец**** Благоевград
Театърът беше пълен 1/3 заради мерките
Виж още коментари