Търговски обекти в Панагюрище

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
8 търговски обекти 752 оценки от клиенти 846 ревюта от клиенти
Обекти в Панагюрище
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Здравейте,нито съм глезен ,нито лигав.Но това което видях в този НАРОЧЕН хотел,мина всякакви граници.Четири звезди,да,ама не.Спа център,ограден като някаква особенна зона,трябва да се чекираш навсякъде.И то защо,ако няма дами които да се занимават с водна аеробика,то има плувни курсове.Почиващите на последно място,ресторант,оклюмал персонал който няма желание да работи,белезите са видни.Вечеря,сядаш чакаш ,чакаш...Голи прибори,няма салфетки,няма комплекти според мен задължителни .А цени,световни
Местоположението на хотела е удобно за клиенти с превозно средство-има безплатен паркинг, хотелът е извън центъра на града, подходящ за бизнес-клиенти. Поради Ковид кризата ресторантът не работи. Закуската е сандвич и кафе от кафе-автомат. Хотелът е на тихо и уединено място. Хигиената е много добра. Стаите са уютни, оборудвани с хладилник, зареден за "добре дошли", керамични котлони, кухненска мивка. Индивидуален вход в стаите. Препоръчвам.
Хотел Court Inn Панагюрище
Изключително доволни сме от гостуването си в хотела. Бяхме двамата с приятели ми за 3 дена и останахме с много добро впечатление и от персонала, и от обстановката. Чисти, добре обзаведени стаи - нещо важно за нас за един истински хубав престой! Успяхме и да се възползваме от тенис корта - страхотна екстра и нещо различно от другите хотели! Препоръчвам с две ръце! :)
Хотел Court Inn Панагюрище
Emilia 4
Уютен, чист и много приятен хотел.
Хотел Court Inn Панагюрище
Maria 5
Прекрасно отношение и място.Препоръчвам!Ще посетя отново.
Като цяло не сме доволни от престоя си. За двата дена, в които бяхме там никой не влвзе даже едно руло тоалетна хартия да ни остави, иначе стаята беше чиста. Закуската, за която си бяхме заплатили беше на блок маса и с много беден избор и ако нещо свършеше не се зареждаше. И двете вечери имаше балове в ресторанта и не можеше да се спи. Абсолютна липса на организация.
Хотел Court Inn Панагюрище
Отлично
Панагюрище, ул. Макгахан 2А, ет.1 преди 1 година  ·  · Подкрепям това мнение!
СМДЛ МиЛаб Пловдив
Много приятно и чисто!
Хотел Court Inn Панагюрище
Чисто и спокойно място. Втората вечер климатика отказа да работи и не успяха да го оправят или да ни преместят в нова стая...
Хотел Court Inn Панагюрище
Виж още коментари
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)