Категории

Виж 47 промоционални оферти за Заведения в София
Зареждане
Покажи още
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
В последно време претупват работата, а и започнаха с “днес няма да стане”... Разочароващо!
Отлично измита кола и вкусна пица.
Доволни сме от измиването на автомобила и от вкусната пица!
Rozy
5
Отлично обслужване!
Доволна съм много от обслужването на автомивката и от пицата. Колата ми беше измита качествено и експедитивно, а пицата беше вкусна. Не съм доволна от обслужванто в заведението и от факта, че сервитьорката ми взе 5.50 за една вода и капучино (цената според менюто би трябвало да е 1.79+2.50=4.29)
Бързо и точно обслужване.
След обаждане за резервация ни казаха, че не е нужна. След като посетихме адреса ни казаха да чакаме 4 часа и след това ще ни обърнат внимание. Управителя е некултурен и груб човек, който ни обиждаше и викаше. НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!! Обслужването е под 1* дори!
Отвратително обслужване. 2 часа ми миха колата. Не ходете там. Обслужването в ресторанта към автомивката беше грубо. Като цяло никога небих отишра отново там.
Грижливо измита кола, въпреки струпването на много коли в последните дни от промоцията. Пицата беше недопечена. Сервитьорите язвително коментираха клиентите на терасата пред нас, които бяхме вътре и за пореден път не ми маркираха Грабо картата. Вече си мисля, че има такива инструкции от собственика.
Храната беше хубава, жалко за 20% измитата кола и грубата сервитьорка :)
За 2819 дни публикувахме 124183 оферти, които се разграбиха
5 964 273 пъти, спестявайки 127 641 41930 лв на 529 294 грабомани!