Търговски обекти в Елена

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
20 търговски обекти 2917 оценки от клиенти 3011 ревюта от клиенти
Обекти в Елена
Най-популярни обекти в Елена
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Чудесна обстановка, чисто и уютно, приветлив и усмихнат персонал! Не пропускайте да пробвате филе Елена и еленски бут!
Вместо в 15ч.ни настаниха в 16ч.като всички чакащи настаняване бяха недоволни и се оплакваха.В ресторанта чакахме за храна по един час на вечеря...храната беше студена!!!
Закуската беше скромна но хубава!
Персонала в ресторанта е трагично зле....хвърлят чиниите по масите без никакви обноски! Хотела е чист и хубав!
Хотелът е в центърът на града и локацията му е чудесна. Скоро е реновиран. Няма паркинг , няма асансьор и багажите трябва да се качват по стълбите. Същото се отнася за детските колички. Персоналът на рецепция е усмихнат и усложлив, но за съжаление това не важи за този в ресторанта.
Комфортна, приятна обстановка, в самия център на града. Добър релакс в спа центъра, вкусна храна в ресторанта. Вече втори път почиваме там, препоръчвам.
Radka 2
Природата е чудесна,но в къщата има неща,които могат да се допълнят,подобрят при желание- в банята няма 1 закачалка за хавлия или дреха, нито някъде да оставиш тоалетните си принадлежности- по пода, на моноблока!!!канализацията в банята не се оттича и мирише ужасно,не се поддържат помещенията от персонала,вратите не се затварят нормално,а след блъскане,на прозорец,който се отваря да има мрежа- комарници, насекоми влизат всякакви.....
Не бихме посетили отново.
Персонала в ресторанта беше любезе
Приятно и спокойно място,храната е добра
Доволни сме от посрещането Въпреки, че бяхме дошли без предварително да се обадим, хората ни уважиха ваучера, настаниха ни. Кухнята в ресторанта беше много добра. Едно добро място за почивка :)
Много добро обслужване и уютна обстановка
Виж още коментари