Отзиви от клиенти за Bulgaria Travel:
Всички оферти
Добра оферта и отлично обслужване. Очаквам същото и при осъществяването на екскурзията.
Никога не пътувайте с тази агенция! Ще бъдете излъгани! Изключително непрофесионално отношение. Провалиха ни посрещането на Нова година!
Доволни са баба ми и леля ми, които бяха на 4-дневната екскурзия до Черна гора и Хърватска.
Екскурзията до Будапеща, Братислава и Прага беше осъществена с помощта на невероятните ни шофьори, както и с Божията благословия! Не знам как е възможно с подобни автобуси-катафалки да се организират толкова продължителни преходи? Възмутена и огорчена съм от организацията (хотелът в района на Прага ена 35 км. от града, така че не се подлъгвайте по рекламата!). Благодаря на шофьорите, че въпреки праисторическия автобус ни докараха здрави и живи в България! За мен Bulgaria Travel са забравени!
Страхотна екскурзия.Отличен екскурзовод,стабилни шофьори.
Чудесна нискобюджетна екскурзия!Да,стар автобус,но здрав и удобен с отлични шофьори и добър екскурзовод.Хотелът беше много добър.Като цяло-много сме доволни.
Беше срахотно! Не знам дали всички екскурзии са такива, но останахме много доволни от настаняването, храната, водача ни (страхотна екскурзоводка). Давам 4 от 5 заради малко кофти транспорта (неудобничък бус на възраст, шофьорът си беше супер), което беше компенсирано от всичко останало. Благодаря!
Всичко беше супер освен "ЛУКСОЗНИЯТ АВТОБУС",който всъщност беше маршрутка от 98г.
Автобуса на България Травъл по традиция беше доста стар. Екскурзоводката ни Кристина, симпатична и организирана. Не даде много информация по пътя, но беше любезна към всички и ни упъти в Атина. В Санторини примерния хотел беше до нашия и си остана празен, а ние се настанихме в хотел без басейн и доста неугледен. И това не беше притеснително, ако не беше нелюбезното отношение на персонала и непрекъснатите забележки. В допълнителните екскурзии не участвахме и вероятно затова си прекарахме чудесно
Покажи още ревюта
За 3089 дни публикувахме 146590 оферти, които се разграбиха
6 701 973 пъти, спестявайки 138 488 17297 лв на 575 109 грабомани!