Отзиви от клиенти за Bulgaria Travel:
Всички оферти
Екскурзията до Черна Гора и Хърватия беше поносима. Групата с която пътувахме беше приятна.
Не мога да дам оценка все още не сме ползвали ваучерите.
Не пътувайте с България Травъл. Изключително необразовани и без възпитание водачи. Стига се дори до присвояване на средства дадени за посещение на обекти и разпространяване на лични данни на пътниците.
Людмила.
Доволна съм като цяло от обслужването. Автобусът беше нов, хотелът беше хубав, а дестинацията е страхотна. Препоръчвам :-)
Недоволна. Изключително недоволна.
Предоставяните услуги от фирмата са на много ниско ниво. Екскурзоводката Цвети се води като "водач" на групата и не оказва никакво съдействие на пътуващите, не била представител на фирмата.
Не правилно съхранение на личните данни на пътуващите - пускат се списъци с ЕГН и номера на лични карти и всички пътуващи ги разглеждат.
Пътуващите се настаняват в полеви условия и много хора на едно място, въпреки че са сключили договор с фирмата при други условия.
1
Добра организация, но много лош автобус-междуселски, другите фирми бяха с 4 звезди, а ние с допотопен, крайно неудобен за дълго пътуване.Никога повече няма да пътувам с тази фирма.
5
Екскурзията не се състоя понеже не се събраха достатъчно хора, но агенцията върна парите на следващия ден от предупреждението.
Благодаря, че сте толкова коректни и бързи в обслужването на Вашите клиенти. Доволна съм относно коректността във връзка с закупуването ми на офертата за Нова година в Стари Дойран, Македония. Оставам с надеждата, че и България Травел ще предоставят също такова обгрижване към клиентите си.
Поздрави за всички вас от GRABO.bg
Покажи още ревюта
За 3429 дни публикувахме 177 115 оферти, които се разграбиха
7 520 128 пъти, спестявайки 149 481 204 лв на 628 035 грабомани!