Отзиви от клиенти за Bulgaria Travel:
Всички оферти
Доволни са баба ми и леля ми, които бяха на 4-дневната екскурзия до Черна гора и Хърватска.
Много вкусно. Много съм доволен от обслужването. Приятна и неангажираща обстановка.
Екскурзията до Будапеща, Братислава и Прага беше осъществена с помощта на невероятните ни шофьори, както и с Божията благословия! Не знам как е възможно с подобни автобуси-катафалки да се организират толкова продължителни преходи? Възмутена и огорчена съм от организацията (хотелът в района на Прага ена 35 км. от града, така че не се подлъгвайте по рекламата!). Благодаря на шофьорите, че въпреки праисторическия автобус ни докараха здрави и живи в България! За мен Bulgaria Travel са забравени!
Страхотна екскурзия.Отличен екскурзовод,стабилни шофьори.
Чудесна нискобюджетна екскурзия!Да,стар автобус,но здрав и удобен с отлични шофьори и добър екскурзовод.Хотелът беше много добър.Като цяло-много сме доволни.
Беше срахотно! Не знам дали всички екскурзии са такива, но останахме много доволни от настаняването, храната, водача ни (страхотна екскурзоводка). Давам 4 от 5 заради малко кофти транспорта (неудобничък бус на възраст, шофьорът си беше супер), което беше компенсирано от всичко останало. Благодаря!
Всичко беше супер освен "ЛУКСОЗНИЯТ АВТОБУС",който всъщност беше маршрутка от 98г.
Автобуса на България Травъл по традиция беше доста стар. Екскурзоводката ни Кристина, симпатична и организирана. Не даде много информация по пътя, но беше любезна към всички и ни упъти в Атина. В Санторини примерния хотел беше до нашия и си остана празен, а ние се настанихме в хотел без басейн и доста неугледен. И това не беше притеснително, ако не беше нелюбезното отношение на персонала и непрекъснатите забележки. В допълнителните екскурзии не участвахме и вероятно затова си прекарахме чудесно
Екскурзия до Атина и Санторини 11.10
Стар автобус с изтъркани гуми ,
Хотел в Атина в най - краен район ,
Хотел в Санторини - под всякаква критика ,персоналът неотзивчив , мръсни кърпи и чаршафи .
Организираните екскурзии често се случваше да сме без водач екскурзовод и водач. Много неорганизирана екскурзия .
Ние сме четирима човека , които пътуват постоянно и съм убедена ,че нито един от нас не би използвал услугите на България Травъл отново !!
Пълно разочарование !
Покажи още ревюта
За 3022 дни публикувахме 141024 оферти, които се разграбиха
6 524 232 пъти, спестявайки 135 621 95294 лв на 563 940 грабомани!