Отзиви от клиенти за Bulgaria Travel:
Всички оферти
Няма да използвам услугите на тази фирма! Дори и да подаряват няма да се възпозвам! Общата ми оценка е 0, но не е възможно да се добави отзив за заплатена услуга, поради което е 1.
Автобусът като цяло беше под всякаква критика. Водачът от агенцията също. Замисълът на екскурзията отличен с не добро изпълнение!
Сигурно екскурзията щеше да е страхотна, ако се беше състояла. След неколкократни запитвания от наша страна, организаторите ни съобщиха около 10 дни преди заминаването, че екскурзия няма да има. Това постави лятната ни почивка на ръба на провала. Фирмата не можа да представи алтернативна екскурзия н
Оказа се, че публикуваните във ваучера дати на екскурзията не са верни, което създаде неудобство. По-добре се обадете да проверите точния период, преди да закупите.
Закупуването на ваучери и сключването на договор протече безпроблемно. По-нататък - ще видим.
Ostanahme dovolni ot ekskurziata"N.G.v Cherna Gora s poseshtenie na Dubrovnik"Transport,obslujvane,hrana...VSICHKO!Edinstveno vremeto ne ni dostigna da razgledame vsichki zabelejitelnosti predvideni v programata.
Тази година нямам думи за посрещане на Новата 2018г., когато трябваше сами да си сервираме храната,да си разкършваме пуйките на масата, а музиката стигаше за 1час.По отношение на пътуването също - стар автобус, който няма елементарни условия за пътуване на дълъг път,да не говорим за седалките. А г-жа Лили не считаше за необходимо да информира всички пътници за предстоящите събития, само записалите се и платили за екскурзийките, с много бедни познания!!! Общо взето слаба организация!
Доволен съм,че видях Будапеща и Виена-уникална красота!Но...организацията на екскурзията беше под всякаква критика,не мога да си кривя душата.Шофъорите бяха усмихнати и забавни,но екскурзоводката според мен не беше подготвена,постоянно се отмяташе от програмата и подразни максимално всички участници
кореспонденцията със служителите на фирмата беше на много добро ниво !
Това улесни изключително много мен и приятелката ми и премахна предварителното напрежение. сега вече чакаме почивката след 6 месеца и сенадяваме да изкараме наистина незабравими топли и весели моменти
Покажи още ревюта
За 2725 дни публикувахме 116168 оферти, които се разграбиха
5 721 857 пъти, спестявайки 123 789 22726 лв на 515 217 грабомани!