Отзиви от клиенти за Bulgaria Travel:
Всички оферти
Чудесно място, тихо и приятно.
Любезен персонал.
Отличен хотел сред маслиновите градини.
Плажът е наблизо.
Морето е топло.
Благодарим от сърце на България Травъл !!
Бъдете здрави и успехи!
Организация под всякаква критика. Шофьорите, които трябваше да ни карат на толкова много километри, не знаеха къде отиват, губиха пътя на няколко пъти. Правиха достатъчно нарушения, че да се замислиш дали ще успеят да ни върнат наобратно, имаше едно постоянно чудене къде могат да ни оставят в градовете и дори се наложи ние да търсим автобуса в Будапеща и да вървим над 20 минути на 30 градуса с немалко възрастни хора в групата. Хотелът в Будапеща беше изкаран от филм на ужасите. Не бих повторила.
Организация много лоша ,стар автобус непригоден за дълги пътувания, абсолютно неорентирани шофьори заради което се провали голяма част от програмата, вменяване на допълнителни сити такси които се събират задължително но по никакъв начин това не е упоменато в офертата нито в договора за ТП ,двете звезди са двете красавици Прага и Будапеща които всеки задължително трябва да посети но разбира се не и с тази фирма !
Ася 1
Отвратителна агенция - бяхме настанени в крайпътен хотел в някакво село, без топла вода, изключително мръсен. Чаршафите смърдяха на повръщано, стаите са в мазета и миришат на мухъл и тиня. Климатици в стаите няма, освен ако не си доплатиш 7 евро на ден. Храната е предимно гадна паста, пица и пържени картофи. Закуската е една и съща всеки ден, евтини продукти. Много слаба организация, нито една допълнителна екскурзия не се осъществи. Предимно загуба на пари и време….
Galia 5
Останах доволна от офертата,и закупуването на ваучера.Бих ползвала услугите и за в бъдеще.
Ако вашата мечта са закуски и вечери на 1250 км от BG- тoва е вашата екскурзия, ако обаче мечтаете за наслада от Плитвичките езера- категорично НЕ! Цялата програма беше препускане за по 3 - 4 часа на красиви природни феномени или вековни исторически места. Е, в Черна гора след положителна алкохолна проба на шорьорите , че и ДВАМАТА, поседяхме и полежахме на асфалта, докато изтрезнеят, та най- накрая се прибрахме- но все още чакам поне за извинение от "БЪЛГАРИЯ ТРАВЪЛ"...Така, че БЕЗ ЗВЕЗДИ!!!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)