Tanya 3
Посетих Йордания от 26.02.2030 до 01.03.2020 г. чрез Хермес Холидейс. Допълните екскурзии, които те предлагат в офертата и ни заблуждават, че ако ги платим при тях ще са с 10 % по-евтини, но се оказа, че всяка от екскурзиите, ако се заплати на място на екскурзовода в Йордания е с 10 евро по-евтина, т.е. 4 екскурзии - 40 евро повече. Много некоректен начин за по-голяма печалба! Таня Иванова
Хотелът в Акаба е хубав, на централно място. Около хотела има много магазини и ресторанти. Допълнителните екскурзии, които предплатих от България, там на място бяха с по 10 евро по-евтини, което е малко некоректно и неприятно. Екскурзията на корабче и шнорхелинг, беше много зле организирана, на отиване екскурзовод не дойде, а и струваше 25JOD.
Emine 5
Хотела беше на много добро място. Всичко е около него. Има уестърн юнион на 2 минути пеша от хотела,супермарект на 3 минути от там и работи до късно. Ресторанти има навсякъде. Според моето преживяване, града е напълно безопасен, а местните хора топли и гостоприемни.
Екскурзията до Петра беше впечатляваща. Екскурзовода беше йорданец, който имаше лиценз само за руски, но говореше много добре английски. Всичките му отговори бяха изчерпателни.
Останах приятно изненадана от екскурзията до Йордания - Акаба, Петра, Мадаба организирана в края на октомври-началото на ноември, и най-вече от гида Абдула, който с чудесен руски език представи страната и местата, които посетихме. Благодаря на агенцията за експедитивността и отзивчивостта на Ралица от агенцията. Продължавайте в същия дух и радвайте своите клиенти.
Благодарим ви за прекрасното пътуване до Йордания. Целият ни престой беше организиран безупречно. За нас беше истинско удоволствие да използваме вашите услуги, от които със сигурност бихме се възползвали и в бъдеще.
Изключително разочаровани,най-вече от хотела,който е в окаяно състояние пълен с хлебарки,нищо не работи, дестинацията в Малта където се намира е като Сл.Бряг,без възможност да се спи от музика и с пияни припадащи хора навсякъде,също че бяхме излъгани за полетите!
Коректни, изчерпателни, отзивчиви, всичко беше добре подбрано и организирано.
Възползвахме се от добре подбран пакет до о-в Крит - пътуване, включващо полет, хотел и трансфер, без екскурзоводи, групи и тежки програми.
За хора като нас, които искат по-гъвкаво пътуване и свободна програма, това беше чудесна пакетна услуга.
Благодаря! Надявам се отново да имаме възможност и да се възползваме.
Много бърза реакция на служителите от фирмата. Всичко което поискахме да бъде включено в договора беше изпълнено. Имаше възможност на място да договорим с фирмата - партньор допълнителни екскурзии, които бяха коректно организирани. Доволни сме много, ще ползваме услугите на фирмата за организиране на други наши пътувания. Пожелаваме им успех!
Покажи още ревюта