Търговски обекти в Царево

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
20 търговски обекти 459 оценки от клиенти 474 ревюта от клиенти
Обекти в Царево
Най-популярни обекти в Царево
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Базата на хотела е добра, персоналът е добър, храната може да е и по-добра. При една и съща поръчка от сет менюто за закуска в чинията пристига различно количество, в менюто цените са по-ниски написани а по касов бон по-високи, (менюто било Старо със стари цени) 🤔, определено няма пак да сме в този хотел. Цената не отговаря на полученото, особено за средата на м. Септември и то в такъв слаб сезон на морето🤐
Беше прекрасно! Чисто и уютно! Храната беше в изобилие и много вкусна. Обслужването беше на ниво. Отново бихме ви посетили. Препоръчвам.
Чисто и удобно. Останахме много доволни от обслужването. Благодарим на служителите на хотела за приятния престой!
Хотела е почти без персонал. Стаите са тесни, както и терасите. Въпреки, че хотела е празан, дават стаи, които гледат към улицата и цял следобед пече слънце. Закуската е много зле. Избирате от 4 възможности - мекици - от купешко тесто, сандвичи, баница, тост. Кафето е някаква куче марка и има сокчета от смокини от градината и разбити компоти.. Хотела като цяло има запуснат вид.
Чудесен хотел. Изключително чисти и просторни стаи, големи тераси и не на последно място страхотно отношение на обслужващия персонал. Много сме доволни.
Приветлив персонал, чисти стаи, добро обслужване в ресторанта.
Хотелът е чудесен, закуската е малко оскъдна. В близост до центъра на Царево, ресторанти и заведения. Плажът до хотела е много малък, макар че се води централен плаж. Препоръчвам плажовете Нестинарка и Арапя за туристите с автомобили. На около 3 км. са от хотела, но си заслужават.
Rosica 3
Хотела има добра база ! Всички са много учтиви. Може би заради Короната персонала в ресторантът беше недостатъчен, но пък затова любезен. В някои части на деня няма откъде дори вода да си купиш на територията на 4звездния хотел. И определено ми се искаше в менюто за вечеря да има и готвени ястия, а не само пържено и скара.
Басейните бяха студени и през по-голямата част на деня са в сянка, почти неизползваеми...бара е затворен .
Хубав хотел, но определено му липсва градина
Виж още коментари