Категории

Виж 1210 промоционални оферти за Туризъм в София »
Зареждане
Покажи още
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Беше прексрасна екскурзия с много приятен и начетен екскурзовод - Адриана - с благодарности за цялата организация и споделеното знание. До нови срещи
Екскурзията беше до Истанбул. В автобуса бях нахапана от бълхи, отделно от ексурзовода не ставаше нищо! Хотела беше на 26 км от централната част на Истанбул и стигането до там е доста тръдно, като разбира се, идеята на фирмата е да вземе тройно по-високите цени за допълнителните екскурзии. Шофьора, Николай, беше неуравновесен, на няколко пъти налиташе на бой на различни хора от автобуса, той се разпореждаше дали ще се ходи до тоалетна, за колко време ще се спира и къде. Кошмарна фирма!
Nicky M София
Екскурзията беше чудесна! Препоръчвам!
След закупуването на ТРИ ваучера,им писах мейл,не получих никакъв отговор.Опитах да се свържа с тях по телефона,2 дни ги издирвах на посочените телефони,никой не отговаряше.В крайна сметка на третия ден ми вдигна една жена,а на въпроса ми "защо не отоговарят на мейла и обажданията ми"?,тя отвърна,че не ми е отговорено,защото имали много работа,а тя е в командировка и колегата ѝ е сам в офиса.Седмица преди екскурзията ми писаха мейл,че няма да се проведе.Парите ми все още не са възстановени.
ABV Travels София
Лоша организация и неспазване на обявената програма. Оставиха ни насред Истанбул сами да се прибираме до хотелите без водач и насоки.
ТА Юбим София
Като цяло съм доволна от фирмата с която пътувахме но до там. 1.Пристигнахме в 6 сутринта и бяхме задължени да чакаме в лобито на хотела до 2 защото нямало свобни стаи. ок чакахме но да си заслужаваше стаята беше под всякаква критика не беше чиста,нищо не беше като хората, я има вода я няма всичко е до късмет. 2.ЗАКУСКИТЕ- бяха ужасяващи това ако се нарича закуска незнам. Като цяло само в автобуса ми беше приятно : ) !! не бих посетила отново !!!!!!!!!
Комфорт S нелоялна фирма, закупихме ваучери за екскурзия до Истанбул за 18.04.2019 по 114 лв. след което 1 ден преди тръгване ни се обадиха да ни уведомят че цената се променя на 135 лв. заради уж "по хубав хотел" като парите се събираха на ръка в автобуса и според човека. След което при пристигане в Истанбул бяхме настанени в някаква пародия на хотел и в друг квартал от предварително обявения. Внимавайте когато купувате ваучери от тази фирма
Ние бяхме от хората предпочели индивидуални обиколки на забележителностите в Истанбул, така че нямам отношение относно екскурзоводката в груповия обход.Хотелът беше сносен за този пик.Програмата не беше изпълнена.Въпреки това, се върнахме с положителни емоции от видяното и нови приятелства!
ТА Юбим София
Изключително слаба организация, екскурзоводката Вени беше невменяема, говореше на туристите като на бавноразвиващи хора, преди тръгване за посещение на даден обект ни броеше по 20 минути. С 30 минути закъснение се тръгваше всеки път, даваха недостатъчно време за обиколка на парк Емигрян, площад Таксим, както и за моловете! Хотела беше възможно най-мизерния, за закуска имаше салати! Много съм възмутена, разочарована и недеволна! НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ТАЗИ ФИРМА НА НИКОГО!!!!
ТА Юбим София
Много сме доволни от представителя на фирмата Силвия Петрова . Невероятна, страхотен професионалист, много готина ! При възможност пак ще използваме услугите на Варненския офис на Караджъ турс. Единственото което има да се желае е от към избора на хотел, от страна на фирмата.
За 3154 дни публикувахме 152919 оферти, които се разграбиха
6 862 663 пъти, спестявайки 140 859 76992 лв на 584 575 грабомани!