Категории

Виж 69 промоционални оферти за Заведения в София »
Зареждане
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Любезно обслужване, бърза и качествена работа по почистването на колата.
Много бавно. Миналия петък звъннах за час и ми казаха че не правят резервации. Отидох в 14:30 след като исках първо да почна с допълнителна услуга за полиране на фарове.. Казаха че сега ще стане след 5 мин но ваучер за пицата е валиден от 15:00. Свършиха в 17:30. !!!!
Изклюително лошо обслужване.Колата трябваше да бъде готова след 1h и 30 мин, но след близо 2ч. колата не беше пипната, а се обслужваха коли пристигнали след нас. На въпроса какво се случва започна "почистването", което продължи 20 м. Услугата не отговори на описанието във ваучера.Много разочароващо
Храната е добра, но в заведението СЕ ПУШИ, което е недопустимо!!!
Много хубава и вкусна пица с добро обслужване. Ново ремонтирано заведение с хубава обстановка. Не много задоволителна услуга от към качеството на измиване на автомобила, както отвън така и отвътре. Имаше доста останали места с прах по таблото и замазани стъкла.
Много добро обслужване, цялостното почистване на колата и заведението.Редовно ползвам услугите на комплекса и не съм забелязал спад в качеството на предлаганите услуги.
Бързо и добро обслужване в автомивката, за разлика от това в ресторанта. Препоръчвам!
Много добро обслужване!
Emil
1
Автомивката е посредствена измиването е най обикновено обливане с вода , а стъклата ми бяха по зле и от преди. VIP измиването е напълно непознато за тях . Пицата беше добра
Зоя
5
Добро и качествено обслужване
За 3022 дни публикувахме 141024 оферти, които се разграбиха
6 524 261 пъти, спестявайки 135 622 29578 лв на 563 940 грабомани!