Категории

Виж 34 промоционални оферти за Пазаруване в София »
Зареждане
Покажи още
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Много съм доволна ! Имах колебания заради цвета , но всъщност е много стилно ! Чудесно качество при супер цена ! Единственото , което прави супер неприятно впечатление е много високата цена за доставка - при доста оферти , това обезмисля "промоцията " .
Dilios София
Borqna
2
Пълни глупости..... Измама
Dilios София
Измиха добре прозорците, но не бих ги препоръчала на някого. Момчетата дойдоха 45 мин. след уговорения час. Опитаха се да ме убедят, че в цената на услугата не е включена остъклената тераса, при условие, че в офертата изрично е посочено, че е включена. Бяха немарливи, целият под беше в локви вода.
Крайно недоволна съм от услугата. Първо 30 мин не можеха да намерят адреса и се обадиха 5 пъти. Накрая го откриха и дойдоха. Казаха, че нямат калцуни и влязоха с мръсните си обувки. Започнаха да мият и направиха страшно мазало от кални стъпки по земята и кални капки по стените и зле измити прозорци!
Много хубави кърпи. Зеленият цвят не е много докаран , но жълтият е перфектен. Попиват много добре!
Dilios София
Mary
1
Не бих препоръчала услугите на тази фирма ! Две момчета дойдоха , които нямат никакъв опит, оправдават се за всички забележки, цапат стени... Пораженията са много повече , отколкото полезен ефект от услугата!
висока цена за доставка по висока от съответната тарифа на използвания куриер - почти двойно.
Dilios София
Katya
5
Супер доволна останах! Пак ще използвам тази фирма и за напред! Дори ще бъдат препоръчани от мен!
Доволна съм, момчето е много старателно, препоръвам.
Galina
4
Фирмата стриктно спази часа на поръчката. Персоналът е възпитан, любезен и експедитивен. Бих препоръчала малко повече прецизност при изпълнението.
За 3183 дни публикувахме 155415 оферти, които се разграбиха
6 918 085 пъти, спестявайки 141 696 74368 лв на 587 866 грабомани!