Изключително сме доволни от екскурзията до Черна гора и Дубровник. Благодарим на шофьорите Димитър и Румен за приятното и безпроблемно пътуване, както и на невероятната ни екскурзоводка Йованка. Организацията беше на ниво и успяхме да видим всичко предвидено + някои бонус обекти. Новият хотел Обала, в който бяхме настанени, беше много луксозен и с панорамна гледка. Персоналът беше мил и любезен, а храната много вкусна. Силно препоръчвам този туроператор и отново бих избрала да пътувам с тях!
Екскурзията до Загреб, Верона и Венеция беше организирана много добре. За времето, с което разполагахме, разгледахме възможно най-много места и забележителности. Благодарности на страхотния екип, с който пътувахме!
Абсолютен непрофесионализъм! Фирма Далла Турс постави в опасност живота на 50 човека в херметически затворен автобус , без климатична инсталация при 40 градуса вътрешна температура, шофьори грубияни, които до последно не презнаваха проблема,екскурзоводката Цвети, която мънкаше не намясто през цялото време правят картинката достатъчно ясна.
Въпреки, че фирмата беше уведомено от мен и от други туристи, не беше направено нищо за подобряване на положението!
Дълбоко разочаровани, над 40 човека се оказахме заложници на шофьор на автобус и представител на организатора, нелепо наречен "екскурзовод" в името на тяхна лична изгода. 18 часа пътуване при 40 С температура в технически неизправен автобус с 1 шофьор, промяна на маршрута, допълнителни такси, и др.
Организацията беше добра, екскурзоводката Дани представаше нещата, които разглеждаме фантастично! Препоръчвам екскурзия с тази агенция.
Беше супер. Екскурзоводката Дани и шофьора бяха много внимателни и се грижеха за всичко. Стана голям купон. Ще пътуваме пак с тази фирма. Препоръчвам горещо.
Организацията е добра, останахме доволни.
За 2871 дни публикувахме 128723 оферти, които се разграбиха
6 118 039 пъти, спестявайки 129 806 68476 лв на 538 519 грабомани!