Категории

Виж 5 промоционални оферти за Други в София
Зареждане
Покажи още
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Абсолютна пародия на курс и лекции събрани от статиите от всеки 2-ри сайт. Абсолютно нулева теория и нищо реално няма да научите. Абсолютно пари на вятъра, ще поискам да ми се върнат парите и никога повече не бих се доверила на такива шарлатани, които дори не са ми отговорили на последния мейл!
Доволен съм от получения анализ! Припознах себе си и открих нови полезни детайли за моята личност, както и съвети на какво да наблегна. Единствената ми препоръка е относно текста на мейла, който получих. Обръщението към мен беше в женски род. Препоръчам услугите на Human Design Sofia.
Human Design София
Много приятно беше и детето много се забавлява да рови из солта, но не мога да преценя доколко е полезно само от едно посещение.
Винаги оставам доволен след посещение в сервиз Ратола.
Ratola София
Ани
5
"Вересии" с Тончо Токмакчиев и Мария Сапунджиева - Отлична игра на актьорите, невероятни!
Тангри София
Nina
5
ТОЧНИ И КОРЕКТНИ ... БЛАГОДАРЯ!!
Georgi
5
Отлично обслужване
Изключително коректно и професионално обслужване. Перфектно, точно и компетентно! Никакви забележки. Ще ползвам услугите и за в бъдеще. Благодаря !!!
Enter Service София
Релаксиращо и същевременно зареждащо въздействие.
Ремонта е направен добре, но не бяха отгорили коректно на зададения от мен предварително въпрос, което оскъпи ремонта 2 пъти, ако знаех че ще струва толкова, нямаше да го направя. Това за мен не е професионално отношение.
TuXBg София
За 2329 дни публикувахме 85772 оферти, които се разграбиха
4 552 279 пъти, спестявайки 104 258 61048 лв на 442 745 грабомани!