Обекти в Разлог

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
14 търговски обекти 2032 оценки от клиенти 2079 ревюта от клиенти
Обекти в Разлог
Не препоръчвам.
Мизерни стаи - стари, захабени, прозореца не се затваря плътно, уплътнен с хартиено тиксо, водата от банята се излива в стаята, на килима, пружините на матрака стърчат и ти се забиват в душата, вратата разбита.
Басейн и джакузи- студени и малки за капацитета на хотела, парната баня- не работи.
Храната не е като за 4 звезден хотел.
Рядко лошо впечатление във всеки аспект остави този хотел. Студени, не зле отоплени, а студени стаи. Недобра хигиена. Обслужващият персонал в ресторанта не беше наясно какво прави. Спа центърът също бе студен. Вратата на парната баня не се затваря добре и вътре почти не се задържа пара. Басейнът не е за деца и е с хладка вода за част от спа комплекс. Джакузито е с вода не много по-топла от тази в басейна и се ползва за детски басейн, тъй като децата реално няма къде да играят. Не препоръчвам.
boris 2
Хотелът е приятен.Персонала е отзивчив,но храната е нискокачествена.Единствено комплименти за сладкаря..Спа-то е като дядовата ръкавичка,ако хотелът е пълен ще трябва да се нареждате на три реда.В стаите е студено.Отоплението е един електрически радиатор.
Не заслужава да се посещава повече.
Прилагам снима, защото не мога да напиша цялото ми мнение за този хотел. Доволни сме от обстановката, приятно и уютно.
Nikol 2
Нищо особено за цената,която се плаща.
Terra Complex Разлог
Когато има малко гости не се почистват басейните. Обринати си тръгнахме с жена ми.
Персоналът е учтив, но като цяло останахме с негативно отношение към хотела. Бяха пропуснали да запишат резервацията, съответно ни настаниха в отдалечена стая, за която беше видно, че не са очаквали гости, тъй като имаше някои забележки. Също така имахме проблем с едното легло в спалнята, който така и не отстраниха до напускането ни (имахме 2 нощувки). Храната в ресторанта, определено не ни допадна като вкус. За басейна и релакс зоната не мога да дам мнение, тъй като не сме ги посещавали.
Настаняването извън хотел в друга сграда басейнът студен въобще не става за плуване Храната е окей обслужването горе-долу
1