Обекти в Павел баня

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
14 търговски обекти 1077 оценки от клиенти 1136 ревюта от клиенти
Обекти в Павел баня
Много хубаво,ново,чисто хотелче,добра храна,в басейна е необходимо монтирането на места за сядане и тръби за държане,не може човек да стои прав като кон,трябва да се поставят и стелки пред баните,защото се нанася вода по пода,който е плочки и се пързаля.Препоръчвам.
Хотел Антик Павел баня
Хотелът е нов и много хубав, уютни и направени с вкус стаи, терасата на покрива е много приятна, храната беше добра, няма голям избор на вина, самоКарнобатска изба. Басенът е малък и водата не е достатъчно топла, няма радон, и беше доста мръсна. Сауната е Ок,като цяло спато е приятно, но е малко и явно водата не се почиства често. Приятно хотелче, но ако идвате заради водата не е най-добрия избор.
Хотел Антик Павел баня
Много спокойно и приятно място. Отзивчив персонал. Отлично място за почивка. Препоръчвам.
Хотел Антик Павел баня
Приятно, чисто и тихо местенце, но с неособено добра кухня .
Хотел Аризона** Павел баня
Не бяхме настанени в къщичките, защото бяха заети. Бяхме в едноетажна сграда с двойни стаи. Там всичко е чисто ново. Само да предупредя гостите, че джакузито не е с минерална вода, както всъщност твърдят собствениците.
Всичко беше супер ,само закуската може да е по-обилна . :)
Хотел Антик Павел баня
Уютно и спокойно място за почивка. Кухнята е много добра - вкусно и разнообразно меню.Релакс зоната и фитнеса са съвременни. Благодарим за гостоприемството и съотношението качество - цена.
Хотел Аризона** Павел баня
Много приятна обстановка, добра хигиена, добра храна. Недостатъци са обслужването в ресторанта и това, че същият работи като бистро с обедно меню на самообслужване, в резултат на което идват много външни хора и храната свършва твърде рано и твърде бързо. Иначе релакс зоната е добре, но според мен много малка за капацитета на хотела.
Хотел Антик Павел баня
Добре е за хора, които предпочитат да избягат от шума на големия град. Може би е по-подходящо за летния сезон.
petur 4
Просторни стаи,добра храна,вежливи служители.Терапевтът е супер.Басейнът е чист.Беше малко хладно в стаите първата вечер.
1