Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Много добро място за почивка.Красива природа,добро обслужване,но за 4-те дена престой не можахме да разгледаме всички забележителности на Еленския Балкан. Препоръчвам!
Уютно място, храната е оскъдна но за тия пари...а може да се поръча на свободно сервитьорите са експедитивни, басейна е прекрасен, бих го посетила отново!
Пълна мизерия-отвратителни стаи, мръсотия навсякъде. Не съветвам никого да идва тук!
Maq
2
Мястото е изключително красиво и спокойно. Къщичките изглеждат добре, Стаите са стари, банята беше чиста, но вече 4-ти ден никой не идва да смени кърпи. Кухнята е потресаваща! На една от вечерите пилето беше развалено.
Задоволително.Много мръсно.Има мишки.
На въпроси и отговори имаше въпрос допускат ли се куче 3 кг с отговор да ,а на мен отговориха че не може
Ани
1
Ужасна хигиена и лошо обслужване.
Hristo
1
Не препоръчваме на никой. На по-лошо място не сме били. Стаите са под всякаква критика. Неподдържано, ремонтирано през пръсти, персонал или няма, или не знае какво прави! Басейна е приятен, но с голям прилив на хора от ромската раса. Не бихме посетили втори път.
Хубавото - чудесна природа, чист въздух, тишина. Отлично поддържана градина. Голям басейн ненатоварен. Любезен и отзивчив персонал и в хотелската част и в ресторанта - млади, пъргави хора. Лошото - еднообразна храна, липса на интернет, проблеми с телефонните връзки, запушен канал, слаба осветеност.
Ужасно място,никаква организа ия,на по лошо място не съм била.Стайте под всякаква критика.Не бих посетила втори път.
За 3303 дни публикувахме 166311 оферти, които се разграбиха
7 235 570 пъти, спестявайки 145 500 25701 лв на 609 622 грабомани!