Обекти в Баня

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
5 търговски обекти 174 оценки от клиенти 184 ревюта от клиенти
Обекти в Баня
Вилата беше стилна, чиста и много топла. Храната беше окей, но обслужването в ресторанта не беше на ниво - сервитьорите не бяха компетентни, не можеха да обяснят съдържанието на ястията (като пример дали съдържат млечни продукти спагетите, които са в постното меню) и се бавеха. Все пак най-незадоволителната част беше спа зоната, която според описанието на сайта беше що - годе оборудвана, но когато пристигнахме, работеше само сауната (на по-малко от 70 градуса) и големия външен минерален басейн.
Вилата е безупречна,от неделя сме там и сутринта детето е с гастроентерит.Покрай басейна,между дъските има много плесен,търкалят се на топчета има и плесенясала локва,за което жената ми каза че "мн си пазите детето" и "нормално е да се образуват такшва неща"Да, но е нормално и да се почистват,една пароструйка и въпроса е решен.Останалият персонал е любезен.
Ина 2
Новогодишната програма и меню бяха прекрасни, поздравления за което!Персоналът беше любезен.Материалната база и начинът на предлагане на услугите напомнят времето на соца! Нуждаеща се от основно подновяване хотелска и лечебна база.Незагряваща както трябва парна баня с паяжини и паяци вътре, хладен басейн за разлика от същия на хотел Царска баня. Неудобна тройна стая, с недостатъчно предвидено място за дрехи, обувки и багаж.Тясна баня с хлебарки, нуждаеща се от ремонт!Бедна закуска само с чай!
Цената, която заплатихме за 5 нощувки (578 лв.) определено не съответства на качеството. Ако сумата се разбие на ден се вижда, че тя става 115.60 лв. за двойна стая. В цената са вкл. закуска, обяд, вечеря + 3 процедури, НО - храната е ужасна и пак си поръчваш от менюто, а процедурите са с продължителност между 10 и 20 минути. Много по-изгодно е да се плати само спането и на място да се плаща за процедури и храна. Иначе, персонала е изключително отчтив и мил, но цената е СИЛНО завишена!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)