Обекти в Банско

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
169 търговски обекти 10157 оценки от клиенти 10397 ревюта от клиенти
Обекти в Банско
Стаите са приятни и удобни, СПА центърът е голям и добре поддържан. Вечерята беше по сет меню, но вкусът на предлаганата храна не ни допадна.Закуската беше на блок маса, с достатъчно голям избор и добро качество.
Lozko 4
Има какво да се желае. Персонала не реагира професионално. Обстановката е прекрасна. Чисто е. Храната е супер и разнообразна.
Много приятно място. Но трябва да има място и на вън за закуска и вечеря когато е включена или терасата да е леко отворена.
Приятно и спокойно място с любезен и мил персонал. За съжаление при настаняването ни съобщиха, че басейнът е с ниска температура поради авария и до края на престоя ни не успяхме да се възползваме. Температурата на парната баня беше изключително висока и нямаше с какво да се полеем, а пък в сауната нямаше термометър. Стаята беше чиста и топла, но на тераста нямаше столове и маса, а за допълнително удобство бих препоръчала да се сложат нощни лампи до леглото. Храната беше УНИКАЛНО ВКУСНА!
Страхотен персонал, вкусна храна, но от СПА-то има още какво да се желае.
Беше хубаво, топло, спокойно и приятно.
Храната беше вкусна.
Хотел Роял Банско
Всичко беше супер!Стаите бяха много добре отоплени,закуската страхотна,вечерите също!Храната беше като цяло разнообразна!Единствено интернета се губеше много!
Хотел Роял Банско
Водата в басейна беше студена. Останалото беше ок. Персонала е изключилно любезен!
1