European Academy of Psychology and Applied Science

🚀European Academy of Psychology and Applied Science - Вашата Платформа за Елитно Образование и Професионално Развитие 🚀

🎓 Създаване на Мост между Академични Знания и Приложими Умения
Европейска Академия за Психология и Приложни Науки се издига като един от пионерите в образователната сфера в България, предоставяйки обширен спектър от курсове и сертификации в критични области като психология и педагогика, мениджмънт и маркетинг, бизнес и иновации, счетоводство и финанси всички със силно фокусиране върху приложимостта и практическата стойност на знанието.

🏅 Акредитации, които Отразяват нашата Отдаденост към Качеството
Ние от European Academy of Psychology and Applied Science сме изключително горди от нашите акредитации и членства, които включват гаранция за качество ISO 9001:2015, акредитирани програми за педагогически специалисти от Министерството на Образованието и Науката (МОН), както и статута ни като първият български образователен център, акредитиран от International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE) и Continuing Professional Development (CPD) къмThe CPD Group, с акредитирано членство в European Association of Applied Psychology, акредитация от the Association of Healthcare Trainers UK - АоHT, International Association for Management Development in Dynamic Societies, Association for Talent Development, Association for International Education и други. Европейска Академия за Психология и Приложни Науки е регистрирана като търговска марка към Патентно ведомство на Република България с Рег. № 168615.

🌐 Партньорства, които Обогатяват и Подкрепят Приложението на Обучението
Сътрудничеството ни с корпоративни лидери като Telus International Bulgaria и SIEMENS Bulgaria не само обогатява учебния процес, но и създава реални възможности за приложение на придобитите умения в динамичния бизнес контекст. Допълнително, нашата колаборация с учебни програми в Колеж 'Света Ариадна' предоставя възможности за продължаване на образованието във висши учебни заведения.🤝

📘 Достъпно и Качествено Обучение за Всеки📘
Всеки курс, програма или сертификация, която предлагаме, е разработена с ясен и същевременно задълбочен език, гарантирайки, че висококачественото обучение е достъпно и разбираемо за всички.

🚀 Разнообразие от Професионални Курсове и Програми
Открийте курсове, които не само укрепват съществуващите Ви умения, но и отварят врати към нови кариерни възможности, като предоставят обстоен теоретичен фундамент и актуални знания от експерти в областта.

💻 Свобода и Гъвкавост с Нашата Онлайн Платформа
Отворете врати към знание, където и да сте, с нашата платформа за дистанционно обучение! Ние разбираме динамиката на Вашия ежедневен живот и предлагаме неограничена гъвкавост, за да учите според своите желания. Нашата платформа е достъпна от всяко устройство, по всяко време, предоставяйки Ви възможността да се обучавате със свой собствен темп

🎓 Сертификат и Удостоверение
При успешно завършване на обучението, Вие получавате сертификат и удостоверение, които подчертават и утвърждават Вашите новопридобити умения и квалификации, признати на национално и международно ниво.

🌟 Европейски Стандарти и Признание
Ангажирани сме с прилагането на най-добри практики и стандарти, издигани от европейски източници и организации. Това гарантира, че Вашето обучение е актуално, релевантно и признато на международно ниво.

🔗 100% Признание на Вашето Обучение
Всеки курс, преминат при нас, е пълноценно признат, с възможност за добавяне на приложение към Вашия сертификат за допълнителна увереност и прозрачност.

👥 Станете Част от Нашата Образователна Общност
Получете нови знания, развивайте професията си и бъдете част от общността на професионалисти, които избраха Европейска Академия за Психология и Приложни Науки за свой партньор в обучението и кариерното развитие.

Европейска Академия за Психология и Приложни Науки участва в Grabo.bg от 07 Юли 2020

Прочети още
Най-нови оферти от Европейска Академия за Психология и Приложни Науки:
Онлайн курс "Стратегии за интервенция и преодоляване на агресивното поведение при децата" с 6-месечен достъп до платформата
Онлайн курс "Стратегии за интервенция и преодоляване на агресивното поведение при децата" с 6-месечен достъп до платформата
Топ цена: 35.99лв ·Грабнати ваучери1 · Грабомани закупили офертата1 · Преглеждания на офертата155
Онлайн курс "Разстройства от аутистичния спектър в детско-юношеска възраст" с 6-месечен достъп, плюс бонус - курс "Управление на проекти"
Онлайн курс "Разстройства от аутистичния спектър в детско-юношеска възраст" с 6-месечен достъп, плюс бонус - курс "Управление на проекти"
Топ цена: 39.99лв ·Грабнати ваучери3 · Грабомани закупили офертата3 · Преглеждания на офертата263
Онлайн курс "Психология на здравето" с 6-месечен достъп до платформата и бонус - достъп до курса "Project management"
Онлайн курс "Психология на здравето" с 6-месечен достъп до платформата и бонус - достъп до курса "Project management"
Топ цена: 33.99лв ·Грабнати ваучери7 · Грабомани закупили офертата6 · Преглеждания на офертата321
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Отлично
Чудесен, изчерпателен и отлично направен курс! Благодаря ви!!!!
Много полезна информация. Препоръчвам!!!
Платила съм ваучер, мисля, че влязох в регистрация, но не виждам курса "Клинична психология", платих го на 25.11.
Отново доволна!
Всички оценки (158)
Други популярни оферти
СМДЛ Кандиларов
Топ цена:
4800лв
BODIMED -36%
Цена:
4500лв
70лв стойност
36% отстъпка
Дентален кабинет д-р Димитрова -76%
Цена:
2800лв
115лв стойност
76% отстъпка
СМДЛ Кандиларов
Топ цена:
900лв
СМДЛ Кандиларов
Топ цена:
2500лв
Изследване на TSH, FT4 и FT3
СМДЛ Кандиларов·Център
51:55:26 90 грабнати
Кабинет Kainezi Therapy -51%
Цена:
3950лв
80лв стойност
51% отстъпка
Дълбокотъканен масаж на цяло тяло
Кабинет Kainezi Therapy·кв. Лозенец
75 грабнати
Център Physio-Health София -30%
Цена:
4200лв
60лв стойност
30% отстъпка
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)