АКАДЕМИЯТА БГ е образователен център, който предлага широк спектър от курсове, обучения и сертификации в различни области - от психология до мениджмънт, маркетинг и туризъм. Организацията е насочена към предоставяне на качествено образование, подготвящо кадри, които да са конкурентоспособни на пазара на труда, с гаранция за качество ISO 9001:2015 и обучение на педагогически специалисти с право на придобиване на кредити с УИН 9728 от МОН.


АКАДЕМИЯТА БГ е партньор на някои от най-големите компании в България и чужбина, като сред тях са Telus International Bulgaria, SIEMENS Bulgaria, HR Agency и др. Центърът се стреми да създаде връзки с водещите компании в съответните области, за да предостави на своите курсисти възможност за добро обучение и след това - успешна кариера в съответната индустрия.• Всеки може да вземе участие в нашите курсове - съдържанието на всеки един курс е написано на достъпен и разбираем език, без да се нарушава целостта или качеството му;

• Разнообразие от курсове за обучение - при нас може да откриете курсове, които да ви помогнат да дадете нов старт на своята кариера или да усъвършенствате своите знания и умения. Академията предлага обучения в различни професионални направления създадени от доказани експерти в своята област;

• Достъпно дистанционно обучение и гъвкавост - онлайн курсът към Академията за обучение е най-гъвкавият начин да получите обучение с признато качество и желания от вас сертификат. С дистанционния курс Вие се обучавате в удобно за Вас време. Можете да се свържете с вашия преподавател по всяко време чрез
e-mail и да отправите вашите въпроси.

Учите, когато и където пожелаете и се записвате за изпит, когато сте подготвени. Обучавате се в интернет базирана платформа за управление на обучението с напълно интегриран инструмент за създаване на
интерактивно обучение Moodle .
Искате ли...


• Да получите нови знания и професия с бъдеще;

• Сертификат доказващ знанията ви;

• Нова професионална реализация;

• Сертификат и удостоверение - с лед приключване на курса, при успешно положен финален тест, издаваме специален сертификат доказващ вашите знания и квалификация, както и удостоверение за преминат курс на обучение с 96 учебни часа.

Учебният център се е ангажирал с прилагането на добри практики, идеи и стандарти, извличайки информация от европейски източници, асоциации, общности и организации. Сътрудничеството на АКАДЕМИЯТА БГ с лидери в бизнеса и HR агенции осигурява нови кариерни възможности на своите курсисти.


АКАДЕМИЯТА БГ е първият образователен център в България с акредитация от International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE) и предлага колежански и бакалавърски програми в сътрудничество с Колеж "Света Ариадна".
Благодарение на получената акредитация Ви се предоставя възможност да получите сертификат от Британската асоциация International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE).

АКАДЕМИЯТА участва в Grabo.bg от 07 Юли 2020

Прочети още
Най-нови оферти от АКАДЕМИЯТА:
Онлайн курс "Училищна психология" с 6-месечен достъп и бонус - курс "Project management"
Онлайн курс "Училищна психология" с 6-месечен достъп и бонус - курс "Project management"
Топ цена: 38.99лв ·Грабнати ваучери8 · Грабомани закупили офертата8 · Преглеждания на офертата452
Онлайн курс "Брокерство и оценка на недвижими имоти" с 6-месечен достъп и бонус - курс "Project management"
Онлайн курс "Брокерство и оценка на недвижими имоти" с 6-месечен достъп и бонус - курс "Project management"
Топ цена: 39.99лв ·Грабнати ваучери7 · Грабомани закупили офертата7 · Преглеждания на офертата338
Онлайн курс "Клинична психология" с 6-месечен достъп и бонус - курс "Project management"
Онлайн курс "Клинична психология" с 6-месечен достъп и бонус - курс "Project management"
Топ цена: 39.33лв ·Грабнати ваучери13 · Грабомани закупили офертата13 · Преглеждания на офертата641
Средна оценка за офертата от общо 2 ревюта.
5.0
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Супер е курса.
Изкючително разхвърляно съдържание. Информацията е събирана отвсякъде, но поне да си бяхте направили труда да я подредите и редактирате граматически. Много дразнещи пунктуационни грешки. Без видео лекции. Текст само с главни букви..!? Кратки и непълни теми. Обосновете се, защо искате пари за ТОВА!
Katya 5
Много приятно ме изненада съдържанието на курса. Доволна съм. Единственото, което не ми допадна и наличието на доста правописни грешки.
Крайно не доволен ,много ниско ниво и стари видео които днешно време ги знае 5 годишно
Перфектни във всяко отношение!!!
Всички оценки (143)
Други популярни оферти
Лаборатория Лора -19%
Цена:
6500лв
80лв стойност
19% отстъпка
Д-р Илиева и д-р Димитрова -75%
Цена:
2490лв
100лв стойност
75% отстъпка
Солна стая Цариградско шосе -40%
Цена:
600лв
10лв стойност
40% отстъпка
Солна терапия за дете или възрастен
Солна стая Цариградско шосе·кв. Младост 1
97 грабнати
Saltroom -50%
Цена:
500лв
10лв стойност
50% отстъпка
Естадент Груп Лозанов -82%
Цена:
2200лв
120лв стойност
82% отстъпка
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)