Целите на дружеството са "да работи за създаване, подпомагане, подкрепяне на членовете си във връзка с развъждане, отглеждане. Да установява контакти с местни и чуждестранни организации със сходни интереси и дейност и разкриване на филиали в чужбина".

Целта на създадения от нас клуб е обединение както на питомните котки, така и на техните собственици и развъдници. Ние си поставяме задачи, с които успешно ще проведем племенната работа във фелиноложкия клуб: организиране на лицензирани клубни изложби, занимаващи се с развитие на известни и нови породи котки, поддържане на членството в клуба и по всевъзможен начин се предоставя помощ в тази интересна и сложна работа. В нашия клуб са представени различни породи котки: абисинска, бенгалска, британска, девон-рекс, европейска късокосместа, корниш-рекс, курилски бобтейл, мейн-кун, персийска, сфинкс, турска, ангорка, шотландска клепоуха, екзотична късокосместа.

Основната цел на Федерацията по фелинология - България се явява поддържане на високото ниво на племенна работа по всички породи котки. И не по-малка роля в нашия клуб заема обединението на хора със сходни интереси. За това ние редовно провеждаме семинари за породите на котките и фелиноложки курсове, а също така и участваме в организацията на големите Международни изложби. На тези мероприятия Вие можете да се запознаете със собствениците на нашите питомци, занимаващи се с професионално племенно развъждане на различни породи и можете да си изберете питомник от интересуващата Ви порода.

Също така, ние провеждаме клубни срещи на развъдниците на нашия клуб, на които те могат да изкажат своите предложения или да обсъдят интересуващите ги въпроси по работата в клуба. Като станете собственик на любимото животно, заповядайте с Вашата котка в нашия клуб, където ще Ви бъде оказано внимателно и доброжелателно отношение. Като се присъедините към клуба, ще Ви бъде предоставена цялата необходима за Вас информация (за изложби, семинари, лекции, различни договори, племенните животни в картотеката на съюза), а също така ще получите отговор на всички възникнали интересуващи Ви въпроси от специалисти от различни направления по фелинология.

Федерация по фелинология участва в Grabo.bg от 02 Юни 2022

Прочети още
Най-нови оферти от Федерация по фелинология:
-37.5% Еднодневен вход за Международна изложба на котки Duosystem International Summer Cat Show 2022 - на 25 или 26 Юни
Еднодневен вход за Международна изложба на котки Duosystem International Summer Cat Show 2022 - на 25 или 26 Юни
Цена: 5лв
8лв
·Грабнати ваучери853 · Грабомани закупили офертата410 · Преглеждания на офертата5294
Дата на стартиране на офертата02.06.2022г · Офертата се е промотирала 25 дни25 · Средна оценка за офертата от общо 38 ревюта.
4.6
Отзиви от клиенти:
Irena 5
Невероятно изживяване беше!
Недостатъчно пространство, беше доста задушно, а мястото за класираните животни би трябвало да е на по- висока платформа, за да могат участниците да бъдат видяни от всички. Любезността на участниците -без коментар.
Разочароващо! Тясно, тъмно, неприветливо. Повечето котки изглеждаха стресирани. Ако и догодина има изложба и пак е на същото място, няма да си губя времето.
супер (редакция:мисля че тук се изразява мнение за грабо, не за самото събитие, но да - някои котки изглеждаха доста стресиранк и тъжни)
Всички оценки (22)
Други популярни оферти
Escape Room "Ей Там" -37%
Цена:
1900лв
30лв стойност
37% отстъпка
Artvent
Топ цена:
3000лв
CyberHub VR -34%
Цена:
1990лв
30лв стойност
34% отстъпка
Emergency Escape -37%
Цена:
1900лв
30лв стойност
37% отстъпка
Конна база Нова звезда
Топ цена:
3000лв
Арт лаборатория -50%
Цена:
7500лв
150лв стойност
50% отстъпка
Музей на пчелата -60%
Цена:
200лв
5лв стойност
60% отстъпка
Басейн Сервер-Юг -33%
Цена:
800лв
12лв стойност
33% отстъпка
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)