Целите на дружеството са "да работи за създаване, подпомагане, подкрепяне на членовете си във връзка с развъждане, отглеждане. Да установява контакти с местни и чуждестранни организации със сходни интереси и дейност и разкриване на филиали в чужбина".

Целта на създадения от нас клуб е обединение както на питомните котки, така и на техните собственици и развъдници. Ние си поставяме задачи, с които успешно ще проведем племенната работа във фелиноложкия клуб: организиране на лицензирани клубни изложби, занимаващи се с развитие на известни и нови породи котки, поддържане на членството в клуба и по всевъзможен начин се предоставя помощ в тази интересна и сложна работа. В нашия клуб са представени различни породи котки: абисинска, бенгалска, британска, девон-рекс, европейска късокосместа, корниш-рекс, курилски бобтейл, мейн-кун, персийска, сфинкс, турска, ангорка, шотландска клепоуха, екзотична късокосместа.

Основната цел на Федерацията по фелинология - България се явява поддържане на високото ниво на племенна работа по всички породи котки. И не по-малка роля в нашия клуб заема обединението на хора със сходни интереси. За това ние редовно провеждаме семинари за породите на котките и фелиноложки курсове, а също така и участваме в организацията на големите Международни изложби. На тези мероприятия Вие можете да се запознаете със собствениците на нашите питомци, занимаващи се с професионално племенно развъждане на различни породи и можете да си изберете питомник от интересуващата Ви порода.

Също така, ние провеждаме клубни срещи на развъдниците на нашия клуб, на които те могат да изкажат своите предложения или да обсъдят интересуващите ги въпроси по работата в клуба. Като станете собственик на любимото животно, заповядайте с Вашата котка в нашия клуб, където ще Ви бъде оказано внимателно и доброжелателно отношение. Като се присъедините към клуба, ще Ви бъде предоставена цялата необходима за Вас информация (за изложби, семинари, лекции, различни договори, племенните животни в картотеката на съюза), а също така ще получите отговор на всички възникнали интересуващи Ви въпроси от специалисти от различни направления по фелинология.

Федерация по фелинология участва в Grabo.bg от 02 Юни 2022

Прочети още
Най-нови оферти от Федерация по фелинология:
-37.5% Еднодневен вход за Международна изложба на котки Duosystem International Summer Cat Show 2022 - на 25 или 26 Юни
Еднодневен вход за Международна изложба на котки Duosystem International Summer Cat Show 2022 - на 25 или 26 Юни
Цена: 5лв
8лв
·Грабнати ваучери881 · Грабомани закупили офертата410 · Преглеждания на офертата5167
Дата на стартиране на офертата02.06.2022г · Офертата се е промотирала 25 дни25
Други популярни оферти
Escape Room "Ей Там" -37%
Цена:
1900лв
30лв стойност
37% отстъпка
CyberHub VR -34%
Цена:
1990лв
30лв стойност
34% отстъпка
Emergency Escape -37%
Цена:
1900лв
30лв стойност
37% отстъпка
Арт лаборатория -50%
Цена:
7500лв
150лв стойност
50% отстъпка
Музей на пчелата -60%
Цена:
200лв
5лв стойност
60% отстъпка
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)