Търговски обекти в Бургас

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
1143 търговски обекти 54206 оценки от клиенти 56146 ревюта от клиенти
Обекти в Бургас

Категории

Виж 513 промоционални оферти за Туризъм в Бургас »
Зареждане
Покажи още
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Препоръчвам!Прекрасна организация на фирмата,много опитни шофьори,оптимален баланс програма-свободно време.Поздрави на Митко-супер гид!
Away Бургас
Прекрасни професионалисти и ХОРА! Митко-водач на групата, Боби и Добрин-шофьори. С тях неусетно, весело, забавно и сигурно премина нашата екскурзия до Будапеща, Прага, Дрезден и Виена от 22.09 до 27.09.2022 г. Незабравими дни! Невероятни емоции! Благодарим на тях, а също на екскурзоводите за Будапеща - Евелина, за Прага и Дрезден-Злати и за Виена-Катя. Бъдете здрави и все така отдадени на работата. Ще пътуваме отново с Вас.
Христина Стефанова
Цветанка Панкова
Елка Янкова
Павлина Манолова
Away Бургас
Благодарим от сърце. Беше страхотно изживяване.
Away Бургас
Благодарим Ви! Екскурзията беше страхотна!
Away Бургас
Адмирации към професионалния екип на AWAY! Специални благодарности на високия професионализъм и отдаденост на организатора Митко, двамата изключителни шофьори и местните екскурзоводи. Програмата е отлично подредена, хотелите са на много добро ниво и местоположение. Препоръчвам екскурзията с този екип - невероятни са!
Away Бургас
Изключително добра организация на екскурзията. Много благодаря на Митко и местните екскурзоводи, които направиха преживяването пълноценно! Хотелите са с много добри условия, а тези в Будапеща и Прага с удобни местоположения, ако някой реши да се разходи извън организираните мероприятия (с градски транспорт за около 15 -20 минути се стига до идеален център на градовете). Благодарности и за шофьорите! Пътувахме приятно и безопасно.
Away Бургас
Уникално изживяване! Красиви гледки и невероятен гид с чувство за хумор!
Away Бургас
На 16 09 22 пътувахме до Будапеща Прага Дрезден и Виена страхотна организация Димитър е уникално добродушен и никога не се изморява да отговаря на въпроси душата на цялата група прекарвахме си навсякъде весело шофьорите двама Стояновци подържат автобуса във перфектна чистота горещо препоръчвам AWAY да сме живи и здрави догодина дано има маршрут Букурещ Варшава с нетърпение ще пътуваме отново с тях......
Away Бургас
Добра.оферта.Очакваме да подпишем договор.Дано се случи
Away Бургас
Екскурзията беше отлична. Кремена и Станимир чудесни. Всичко обещано беше изпълнено и видяно. Но имаше един голям МИНУС - никакво екскурзоводско обслужване във Версай и Лувъра. Прочетоха ни статия за дворците и ни пуснаха да се оправяме вътре сами. Кое какво е... да се сещаме. И един малък минус- нямахме време за градчето Версай. Астономическо имаше, но организационно-не. И още. В Брюксел въобще не ни споменаха за извънредно атрактивния Атомиум. Можехме да идем през свободното време. Беше доста.
Save Tours Варна
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)