"Away е портал No1 за изгодни туристически услуги и оферти. Чрез нас достигате до най-изгодните оферти за пътуване навсякъде в България и чужбина! Резервирате online самолетни билети от всички авио компании по целия свят! Наемете кола директно от сайта ни, получавате безплатна доставка на автомобила когато и където Ви е удобно!

Екипът на Away е млад и амбициозен. Имаме богат опит в международните отношения, организацията на пътувания и екскурзии. Стараем се да бъдем гъвкави в обслужването. За нас са важни както големите изисквания, така и малките детайли. Професионалното изпълнение на нашите задачи е важна част от ежедневието ни. Клиентите ни могат да разчитат на висококвалифицирани експерти. Отпуснете се и се наслаждавайте на живота!"

Away участва в Grabo.bg от 24 Септември 2021

Прочети още
Най-нови оферти от Away:
Виж eзерата на Италия и Швейцария: 4 нощувки със закуски, плюс самолетен транспорт
Виж eзерата на Италия и Швейцария: 4 нощувки със закуски, плюс самолетен транспорт
Топ цена: 689лв ·Грабнати ваучери12 · Грабомани закупили офертата5 · Преглеждания на офертата7029
Средна оценка за офертата от общо 2 ревюта.
3.0
Италианска приказка във Венеция, Флоренция и Рим: 4 нощувки със закуски, плюс транспорт
Италианска приказка във Венеция, Флоренция и Рим: 4 нощувки със закуски, плюс транспорт
Топ цена: 589лв ·Грабнати ваучери49 · Грабомани закупили офертата20 · Преглеждания на офертата24861
Средна оценка за офертата от общо 2 ревюта.
5.0
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Искам да изразя благодарност на цялата организация на away, специално на Весела, която беше нашия водач по време на екскурзията Милано, Сирмионе, Верона, Венеция. Позитивна, балансирана, отзивчива, знаеща, комуникативна. През цялото време, беше на ниво с много отговорно поведение към цялата група, готова да сътрудничи във всяко отношение с цел незабравимо пътуване. Бъдете здрави, спечелихте ни!
Често не се провеждат екскурзии по посочените дати, много несериоазно отношение при водене на комуникация и уточняване на точно дължимите суми по допълнителните екскурзии. Програмата винаги се променя и не се посещават всички посочени места (пътувах септември 2023 в Париж с Пролетина) - няма желание за работа. Хаус с малките екскурзии кой се е записал и т.н. На 24-ти май сега няма да се проведе екскурзия в Италия. В сравнение с други туроператори качеството е ниско.

Вилиян Йовчев
Като цяло съм доволен от екскурзията, местата които си бях набелязал бяха посетени, но в детайли имаше разминаване. Програмата беше променена още от първия ден. В последствие времето беше така организирано ,че не се посетиха Цюрих (под предлог ,че ще си развалим мнението за Швейцария)и Комо в Италия.
В определени моменти имаше и не коректно отношение от страна на екскурзоводката .
Първо бяха включени в екскурзията градове, които поради една или друга причина не посетихме, а беше заплатено да се посетят. Екскурзоводката Пролет даваше обещания и големи заявки за протичането на дневната програма, а в резултат ни оставяше малко свободно време за градовете, които си заслужават и пълно губене на време за тези, в които нямаше много какво да се гледа. Пролет имаше лично отношение към семейството ми и се държеше надменно когато ѝ се задаваха въпроси по повод програмата.
Благодарим на екскурзовода Радост и шофьора Георги, които ни осигуриха комфорт по време на преходите между градовете и до летището! Само едно ни вгорчи екскурзията - имаше 2 полета за връщане и някой в офиса не е помислил, че хората от София можеше да пътуват с по-късния полет, който пристига в 00,25 в София, а се оказа, че всички от провинцията пътувахме с късния и трябваше да преспим в хотел или да стоим до сутринта на летището.
Всички оценки (296)
Други популярни оферти
Релакс зона към хотел Лагуна -31%
Цена:
5490лв
80лв стойност
31% отстъпка
Други обекти наблизо
Bulgarian Holidays Kiten ул. Княз Борис І 30 · ~27м.
Bulgaria Travel Agency ул. Гладстон 74 · ~175м.
4.3
Travel Holidays ул. Л. Каравелов 39 · ~214м.
Вила Селекта**, Росенец Вила Селекта**, парк Росенец - на 15км южно от Бургас · ~235м.
Хотел Централ, Бургас ул. "Ивайло" № 60 · ~265м.
4.0
Туристическа агенция Evelin R ул. "Възраждане" 10 · ~442м.
4.4
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)