Отзиви от клиенти за Away:
Всички оферти
emilia 5
Прекрасна екскурзия! Митко, Гошо и Ники са невероятни!
Много добра програма и изпълнение.
Много добра програма и изпълнение.
Благодарности на служителите и особено на капитана Гошо за професионализма и доброто настроение с което зареждаше групата.
Много добро обслужване, отношение, професионализъм. Пътуването беше изключително приятно и забавно.
Пътувахме до Будапеща,Прага,Виена и Дрезден с водач на групата Митко и шофьори Ники и Рафи.Шофьорите ни осигуриха безопасно,приятно и комфортно пътуване,а Митко се погрижи екскурзията да бъде още по-приятна.Внимателен,любезен,с грижа към всеки,информираше ни ясно,коректно и точно за всяка стъпка,която ни предстои,така че да се чувстваме сигурни и спокойни.Екскурзоводите в различните градове- Ивелина в Будапеща,Златина в Прага и Дрезден,и Катя във Виена- бяха отлични.Благодаря ви Away!
Изглеждаше прекалено хубаво за да е истина, когато се записвахме за екскурзията. Оказа се истинско вълшебство. Прекрасен маршрут с уникални места. Екипът беше супер професионален. Нашият гид Пролет е невероятно лъчезарен човек с богати познания, сърдечна и много грижовна. Успя да ни покаже най-красивите места от нашата програма. Потеглихме с трепетно очакване и се прибрахме изпълнени с прекрасни впечатления и невероятен заряд. Водачът Гошо е професионалист. Поздрави от Георги и Светла от Пловдив
Пътуването беше супер , Ноооо през нощните преходи с автобуса ни простудиха , не са дава точна информация . Съветвам , ако ще се възползвате от тази програма да не плащате допълнителни пари за тур , понеже може свободно да се движите с групата и да слушате информацията от екскурзовода , същото така може да си измислите собствен маршрут и да се водите по картата . Аз лично съжалявам , че хвърлих грешни пари . Програмата в пиворавната е пълен цирк вземат ти 50 лв за шницел и бира .
Страхотна организация, невероятен екип-шофьорите Ники и Рафи, водача на групата Димитър, екскурзовода в Будапеща, екскурзовода в Прага и Дрезден, прекрасна програма.Автобуса е удобен, снабден с вода, кафе, безалкохолно и бира, а има и възможност за зареждане на мобилни устройства.Добра климатизация.Хотела в Будапеща е под нивото си - стар хотел, амортизиран, без асансьор и труднодостъпен (стълби, дълги коридори), храната е сравнително добра, като кафето е под всякаква критика.Благодаря на екипа
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)
Прочети още Последно от блога ни
Grabo.bg вече на 13 години Публикувано преди 10 часа в категория Новини.