Благодаря много на всички организирали екскурзията. С удоволствие ще препоръчам пътуване с тази фирма. Много съм доволна и се надявам пак да пътувам с тях
Виктория Захариева
rosen 5
Перфектно организирана екскурзия. Ръководителката Пролет доказа, че може да се справи с всяка непредвидена ситуация. Водачите на автобуса са много добри. Екскурзоводките в градовете които посетихме бяха на много високо ниво. Изключително сме доволни от екскурзията и фирмата която я организира. Препоръчваме на фирмата да смени хотела в Будапеща.
сем. Иванови
Проблемът при настаняването на групата в хотела в Будапеща помрачи преживяването. Нямам забележки към останалата организация.
Мая 5
Перфектна организация и професионално обслужване...
Невероятно преживяване!
Всяко едно място, което посетихме си заслужаваше, пред нас се разказваха красиви панорамни гледки, а с помощта на нашите екскурзоводи научавахме повече за тях!
Всичко беше на ниво - организация, хотели, транспорт.
Силно препоръчвам екскурзията !
С удоволствие бих пътувала отново с Away!
Благодарности към Пролет, която е лъчезарна, усмихната, показа отношение към всеки, владее добре групата, бързо и професионално решава възникналите проблеми. Шофьорите са също добри професионалисти. Имам забележки към фирмата по отношение на това, че информацията за самото пътуване не е публикувана коректно, но отново благодарение на Пролет, всичко мина чудесно!
Очарована съм от организацията във всяко едно отношение, като специални благодарности към нашата организаторка и екскурзоводка Пролет и двамата ни шофьори, които със своят професионализъм, грижа и отношение превърнаха пътуването ни в незабравимо преживяване.
Хотелите бяха много приятни, чисти и на много по-добро ниво дори от очакваното.
Маршрутите бяха изключително интересни и добре организирани, успяхме да видим и посетим неочаквано много места.
Екскурзията е прекрасна! Силно препоръчвам!
Пътуването беше изпълнено с много красиви гледки и весели емоции! Отношението на екипа на Awaу - приветливо и услужливо. Благодаря и на страхотните екскурзоводи, които ни раказваха така увлекателно! Местата на които ни настаниха бяха комфортни и чисти.
Екскурзията е динамична, богата на гледки и преживявания - определено препоръчвам!
Прекрасна дестинация! Оставаме запленени от красотата на десетките места, които посетихме в 12-те града от програмата. Благодарим за изключителния професионализъм на двамата шофьори и екскурзоводката Пролет! С удоволствие и друг път ще използваме услугите на туристическа агенция Away.
Програмата е много добра.Шофьорите бяха перфектни.Екскурзоводката Милена във Франция,беше изключителен професионалист.Не мога да кажа същото и за Пролет.Позволяваше си да повишава тон без причина /по-точно крещеше и се звереше/.При забележка,поправяше държанието си.Не разбрах,защо фирмата ни взема сити такса от 24 евро,при условие,че само в Париж нощувката беше в един мизерен двузвезден хотел,а останалите извън градовете.Изнудиха ни за още 15 евро на човек,за да си закарат 13 човека на летището,
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)