Save Tours е туроператор и туристически агент с основна дейност организиране на автобусни екскурзии за в чужбина.

Save Tours предлага на своите клиенти богат избор от туристически продукти в страната и чужбина. Фирмата притежава собствени луксозни туристически автобуси, категоризирани по всички стандарти.

Save Tours участва в Grabo.bg от 17 Декември 2013

Прочети още
Отзиви от клиенти:
Екскурзията беше отлична. Кремена и Станимир чудесни. Всичко обещано беше изпълнено и видяно. Но имаше един голям МИНУС - никакво екскурзоводско обслужване във Версай и Лувъра. Прочетоха ни статия за дворците и ни пуснаха да се оправяме вътре сами. Кое какво е... да се сещаме. И един малък минус- нямахме време за градчето Версай. Астономическо имаше, но организационно-не. И още. В Брюксел въобще не ни споменаха за извънредно атрактивния Атомиум. Можехме да идем през свободното време. Беше доста.
Прекрасни дестинации, но твърде лоша организация и лошо настроение. В последния момент оправяме билети, на коя опашка, кога работят. В Милано катедралата затвори пред нас; в Женева минахме набързо; чакахме 45 мин. пред Версай, останаха ни по-малко от 2 часа, толкова и за Лувъра. Видяхме Мулен Руж от автобуса, без да спира. 1,5 часа за Атомиум и Мини Европа?! Но пък имахме 4 часа в Брюксел, където килим на цветята нямаше и всичко беше затворено.
Доста повърхностно, не бих повторила.
Бях на екскурзията Милано Париж Женева Брюксел.Заслужава си, доста стегнато е всичко, имахме и достатъчно свободно време в градовете.Местата за настаняване са доста извън града, но сутрин се излиза рано и се прибирхаме късно вечер.Видяхме всичко по програма.Доволна съм от организацията. Разбира се имаше и малко забележки, но определено бих пътувала
отново с фирмата и я препоръчвам!😊
Много добре организирано пътуване.Всичко беше преценено и професионално организирано и имахме достатъчно време за да се насладим на цялата програма. Отличен екип от професионалисти от фирмата ни придружаваше през цялото време.
Благодаря. Ще се възползваме отново и ще препоръчаме на приятели.
Всички оценки (364)
Други популярни оферти
Други обекти наблизо
Туристическа агенция Фебтур Ул. Георги Кирков 20 · ~64м.
Dinita Tour Bulgaria ул. Сливница 2 · ~164м.
4.4
Травел Бургас ул. Алеко Богориди 18 · ~183м.
Шанс Тур ул. Възраждане 5, етаж 1 · ~209м.
5.0
Вес Мар - 64 ул. Възраждане 10, ет.1, офис 2 · ~218м.
Къща за гости Фотинов ул. Константин Фотинов 22 · ~156м.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)