Отзиви от клиенти за Evelin R:
Всички оферти
Отлична организация и качествено обслужване!
Във офертата пишеше 3 звезден хотел,а ни настаниха в бунгала.Доплатих за настаняване в единична стая на стойност 120лв,и се питам за какво.
Екскурзоводката си правеше почивките,когато на нея й е удобно.
Връщането трябваше да бъде последния почивен ден,а се върнах сутринта на другия ден в 7.00.
Много добра организация.Страхотен екскурзовод -Поли :)
Тази фирма не може да бъде туристическа оператор .Това е просто един превозвач.Пътувах с екскурзията Истанбул и лалетата , много лоша организация , безобразно отношение към екскурзиантите , липса на екскурзовод в единия автобус .На хората им беше заявено че за парите които са платили е нормално това което получават.Не препоръчвам да пътувате с тях .
На 21.04 пътувах с фирмата до Истанбул, закъсненията започнаха още от Варна и продължиха през цялото пътуване. Слаба организация. Не препоръчвам да се пътува с тази фирма до Истанбул.
Организацията беше много слаба , доста от нещата бяха неясни дори на самия организатор ,който ни придружаваше.Отношението им е доста арогантно и не съобразително.
На 21 април бяхме на Екскурзия в Истанбул. Всичко беше чудесно. Екскурзоводът Поли беше интелигентна и приятна млада дама. Турският екскурзовод Илхан беше много начетен човек. Разказа много подробности за посещаваните обекти. Автобусът беше много луксозен и пътуването беше неусетно с шофьора Христо.
Покажи още ревюта
За 2993 дни публикувахме 138549 оферти, които се разграбиха
6 453 699 пъти, спестявайки 134 536 79285 лв на 559 585 грабомани!