Отзиви от клиенти за Save Tours:
Всички оферти
Прекрасна екскурзия беше! Невероятно преживяване.
Уникално преживяване! Останахме наистина доволни от тази екскурзия!
В периода от 18.01 до 21.01.2024г. посетихме Женева, Париж и Брюксел и останахме очаровани от организацията, отношението и вниманието. Екскурзоводката Даниела и шофьора Георги направиха пътуването приятно и забавно. Силно препоръчваме!!!
,Сейф турс страхотни сте! Пътувах за 3ти път с вас. Страхотни маршрути, еккурзоводи, хотели.И през 2024год ще бъдете предпочетени.Бъдете здрави, и до нови дестинации.
Избирам оферти чрез grabo, така се чувствам защитена от фалшиви туроператори.За настоящите ваучери имаме сключен Договор и очакваме с нетърпение датата на тръгване.
Весели празници!
Страхотна предколедна екскурзия от Save Tours до Мюнхен, Виена и Будапеща. Благодарим на Даниела, Андрей и Георги за цялостното преживяване. Всеки град беше запомнящ и носещ своя коленен дух. И за финал благодарим й за страфотната спирка-изненада в Сърбия с традиционна кухня.
Ivanka 4
От 01.12.до 04.12.2023 г. бях на екскурзия в Париж и Брюксел (за втори път със СЕЙФ ТУРС след септември 2018 г. и отново с екскурзовод Даниела Върбанова и шофьор Георги, които знаят как да направят една екскурзия запомняща се). Париж е фантастичен град - препоръчвам на всеки да успее поне веднъж в живота си да се докосне до световните забележителности и красоти на френската столица! Както и на чара на европейската столица Брюксел, която в дните около Коледа е с приказна празнична украса!
Много добра организация , Благодаря , за тези прекрасни емоции.
Екскурзията беше подарък за рождения ден на майка ми и родителите ми са много доволни от обслужването на агенцията.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)