Отзиви от клиенти за Save Tours:
Всички оферти
Много сме доволни от предколедната екскурзия. Водачката и шофьорите се погрижиха за всичко, в автобуса беше топло, хотелите без забележки. Градовете бяха приказно украсени. Ще се възползваме отново от предложенията на фирмата!
Маршрута беше добър, но цените за допълнителните екскурзии безогледно кожодерски, без да предоставят някакви предимства на платилите. Придружаващотото момиче от името на фирмата беше абсолютно неподготвена като екскоурзовод за организираните по програмата обиколки, както и като представител на фирмата и ръководител на групата.
Лошо впечатление от управителя още по пътя на отиване до Мармарис. Настаниха ни в друг хотел,а на връщане се отвори багажното отделение на автобуса и куфарите летяха по магистралата.Няма да ползвам повече техните услуги
Приключението Мармарис, завърши-Благодарности на агенция Save Tours-прекрасен екип, страхотни хора. Всичко беше на ниво. Нека новата 2020 година Ви донесе здраве и успехи!!! Деси, Мишо, Рая и Мими :)
Програмата беше страхотна, но изпълнението й беше ужасно. Пътят до Андора беше 5 часа, напълно загубено време, като се има предвид, че там имахме на разположение едва 1ч 30 мин. В Ница ни оставиха да ходим в дъжда, вместо да продължим към Монако, за да го видим по светло. В Марсилия загубихме 1ч 30 мин. на крепостта, вместо да отидем до замъка ИФ, както беше по програма. Като цяло, хубав замисъл, но липса на организация и разчет на времето.
4
Препоръчвам ги.
Много професионален подход във Флоренция, но трябваше да изчислят да има повече свободно време за разглеждане.
Въпреки, че незнаех, че ще има обиколка в Postojnska jama, бях много приятно изненадан и не останах разочарован.
За финал ще напиша, че страните и местата, които посетихме си заслужават напълно да се видят.
Невероятно преживяване и приключение! Организацията беше прекрасна. Двамата шофьори Бойко и Митко са големи професионалисти, изключително вежливи и любезни. Екскурзоводката ни Лидия беше повече от прекрасна. Даваше допълнителна интересна информация за всеки град, който посетихме, изключително учтива и мила, винаги насреща при нужда, опитваща се да угоди на всеки. Предразположи ни всички, за да си изкараме прекрасно. Огромни благодарности на целия екип.
Едно чудесно преживяване преди Коледа! И това не е само заради красотота на Италия, Словения и Хърватска. Незабравимо за нас го напрви чудесният екип на Save Tours - Даниела, Георги и Иван. Професионалисти, с отношение към своята работа и туристите. Дните отлетяха незабелязано. Искаше ни се още! Ще пътуваме отново със Save tours. Благодарим и до нови срещи!
Бяхме с Даниела, Георги и Иван в Италия-Словения-Хърватска, много приятно направиха изживяването, имаше индивидуален подход от тяхна страна, личеше обичта към това което правят. Като цяло позитивните хора създават позитивна енергия, която се пренася. Благодаря Ви!
Послепис: Моля Ви за бъдещите екзурзианти, повече свободно време във Флоренция :)
Покажи още ревюта
За 3424 дни публикувахме 176 654 оферти, които се разграбиха
7 505 708 пъти, спестявайки 149 312 050 лв на 627 087 грабомани!