Отзиви от клиенти за Save Tours:
Всички оферти
Екскурзията беше супер като дестинация-Милано,Монако ,Ница,Кан ,Барселона.Само невероятната гледка от цялата тази красота,може да потуши недоволството ми от екскурзоводката Даниела,която през цялото време препускаше на някъде с телефон на ухото без да обясни къде сме и някаква подробна информация за всичко,което посещаваме.Само от мобилните оператори разбирахме,че сме влезли в друга държава.Никаква организация!
Бях на екскурзията Милано,Ница,Кан,Монте Карло,Барселона.Хубава екскурзия, за 5 дни посетихме много интересни места, Барселона беше най-добре, и хотела беше супер.
Много хубава екскурзия до Барселона, добро обслужване, добра организация.
Невероятно изживяване. Прекарахме много добре организирана екскурзия. Въпреки, че избрахме по късната дата 14,10,2018 г времето ни беше разкошно и успяхме да разгледаме Санкт Петербург в слънчево време. Поздравления за екскурзовода Вася, която успя да угоди на всички туристи. Препоръчвам тази дестинация, за много приемлива сума можеш да разгледаш много различни народности. Хотелите са на много високо ниво особено в Нарва в банята ни имаше сауна. Ако сте пътешественик препоръчвам тази фирма.
Изкючително недоволни(8 човека пътувахме група) от екскурзията Милано, Париж, Брюксел , Женева. Екскурзовод без опит и знания. Ужасни хотели, автобуси. Организация няма. След като бяхме заплатили чекиран багаж за отиване и връщане, се наложи да заплатим отново на връщане. Ужасна програма. Не препоръчвам пътувания с тази фирма.
Прекрасни оферти-много лоша организация. Не препоръчвам
Взехме си ваучери от тази фирма аз и мои приятели .Не съм доволна никак от организацията и самото обслужване още преди екскурзията да се състои.Отношение никакво ,при отказал се човек да пътува не се връща никаква сума ,да не говорим ,че не се знае до последния момент къде ще се нощува и при какви условия .При обаждане по телефона почти никога не могат да отговорят и прехвърлят топката да се звънне друг ден или да се прати email на който също няма да има отговор. Разочарование като цяло още пред
Красоти, а заблуждаваща реклама и непрофесионално обслужване. Евтиното излиза скъпо:-)
Мога да кажа, че се молих да се върна в България, счупен рейс, късно пристигане къде има вечеря къде не. Не препоръчвам нищо не видях бягане като кон :(
Екскурзията в Мароко и Южна Испания - Несъответствие с пограмата , единствено което видяхме е разваления автобус , груб и некомпетентен песонал. Преживяхме истински ужас , имаше огромна вероятност да останем в Мароко, а когато питахме за информация какво се случва бяхме заплашвани че ще ни оставят или екстрадират. Само да отбележа че пътувахме със собствениците на компанията. Никога не съм била унижавана по такъв начин.
Покажи още ревюта
За 3027 дни публикувахме 141338 оферти, които се разграбиха
6 533 123 пъти, спестявайки 135 784 91009 лв на 564 616 грабомани!