Отзиви от клиенти за Save Tours:
Всички оферти
Благодаря за прекрасните преживявания в Санкт Петербург, Стокхолм, Хелзинки и Талин.Изключително съм доволна от организацията на екскурзията, добрите хотели, в които спахме .Специални благодарности на шофьора Боян и екскурзоводката Лидия, чиито бързи и адекватни действия при възникналия технически проблем с автобуса, ни помогнаха навреме да се придвижим до летището в Стокхолм и се завърнем с прекрасни впечатления от преживяното!Здраве и успехи!Отново бих пътувала при първа възможност!
Изключително некомпетентен персонал !
Много слаби,и не ориентирани шофьори !
Пропуснаха няколко точки от програмата !
Оставиха 30 човека да чакат автобуса на улицата в Калея Испания ,след уговорка за 13ч. автобуса пристигна в 16:30ч .
Настаняване в хотел ibis франция 2:30 ч през ноща ,след 2ч. търсене на хотла !
След раздаване на бордни карти в последния ден ,се оказа ,че нямам такава и се наложи сам да се оправям и да търся начин за да ми се прати такава !
Мизерни и мръсни хотели !
УЖА
Много съм доволна от екскурзията в Прибалтика.Добра организация,добри хотели,добри екскурзоводи,достатъчно време за разходка.Моите адмирации!!!Живи и здрави и успех!
Пълна липса на организация! Никаква комуникация между служителите във фирмата! Промяна в датите на заминаване, безхаберно отношение от страна на представителя Ивайло и фирмата като цяло. Загубени багажи, които хората сами ходеха и си издирваха, забравени хора в Барселона, които сами се прибират с такси в 12 вечерта. Панорамна обиколка на Барса- не получихме. Оправдание много, действия никакви! Зарязани 20 човека без самолетни билети чакаме и се молим някой да дойде и поне билетите да ни даде..
Преди да тръгна на вашата екскурзия се питах защо в официалния ви сайт коментарите към екскурзиите ви са изключени. Сега, като се върнах от екскурзията ви до Барселона - разбирам защо. Абсолютно лоша организация, безхаберно, некомпетентно и арогантно поведение от страна на екскурзовода Ивайло. Цялата група бяхме оставени да се оправя кой както може и ако може....Моля, не пътувайте с тази фирма.
Изключително неориентирана и незаинтересована фирма. Пътуването беше неорганизирано, липса на всякаква комуникация с тях докато не се обадиш сам да си питаш. Сменени дати на полета, промяна в цената на екскурзията ни, объркване на заявеното предварително Wizz Priority, промена дата за включената екскурзия до Барселона, абе разправии, които те трябваше да са уредили. Хотела не беше лош, на хубаво място в близост до плажа, но стените бяха изключително тънки и всичко се чува (буквално) от съседит.
За 4-ти път тази година пътувам с фирмата и отново преживяването беше чудесно. Незабравими моменти по Светите Земи в Израел и приятни спомени за цял живот. Специални благодарности на очарователната и ерудирана екскурзоводка Катерина, която беше като енциклопедия. Хотелът беше добър, с вкусна храна и на комуникативно място във Витлеем. Много наситена и изморителна програма, но за краткото време успяхме да видим всичко предвидено в нея. Силно препоръчвам, изживяването си заслужава!
Разочарованието е пълно.Не пътувайте НИКОГА с тази фирма.Екскурзоводът ни беше некомпетнтен, не ни разказа нищо за Барселона и Андора, единиятот шофьорите беше абсолютен грубиян.Програмата не се спазваше и се наложи сами да се организираме с градски транспорт да разглеждаме Барселона, за да видим все пак нещо от нея."Панорамната" обиколка на града се състоя последният ден преди да отидем на летището, когато вече бяхме видели всичко сами.Тази фирма работи само, за да взима парите на хората.
Разочарование! Момента, в който трябваше да си платя ваучерите, обаждане от Грабо по телефона"не плащайте, по информация на Save tours - няма места", явно нещо в организацията куца или трябва да уредим свои хора.
Покажи още ревюта
За 2965 дни публикувахме 136174 оферти, които се разграбиха
6 377 926 пъти, спестявайки 133 422 16236 лв на 555 216 грабомани!