Отзиви от клиенти за Save Tours:
Всички оферти
Екскурзията беше отлична. Кремена и Станимир чудесни. Всичко обещано беше изпълнено и видяно. Но имаше един голям МИНУС - никакво екскурзоводско обслужване във Версай и Лувъра. Прочетоха ни статия за дворците и ни пуснаха да се оправяме вътре сами. Кое какво е... да се сещаме. И един малък минус- нямахме време за градчето Версай. Астономическо имаше, но организационно-не. И още. В Брюксел въобще не ни споменаха за извънредно атрактивния Атомиум. Можехме да идем през свободното време. Беше доста.
Прекрасни дестинации, но твърде лоша организация и лошо настроение. В последния момент оправяме билети, на коя опашка, кога работят. В Милано катедралата затвори пред нас; в Женева минахме набързо; чакахме 45 мин. пред Версай, останаха ни по-малко от 2 часа, толкова и за Лувъра. Видяхме Мулен Руж от автобуса, без да спира. 1,5 часа за Атомиум и Мини Европа?! Но пък имахме 4 часа в Брюксел, където килим на цветята нямаше и всичко беше затворено.
Доста повърхностно, не бих повторила.
Бях на екскурзията Милано Париж Женева Брюксел.Заслужава си, доста стегнато е всичко, имахме и достатъчно свободно време в градовете.Местата за настаняване са доста извън града, но сутрин се излиза рано и се прибирхаме късно вечер.Видяхме всичко по програма.Доволна съм от организацията. Разбира се имаше и малко забележки, но определено бих пътувала
отново с фирмата и я препоръчвам!😊
Много добре организирано пътуване.Всичко беше преценено и професионално организирано и имахме достатъчно време за да се насладим на цялата програма. Отличен екип от професионалисти от фирмата ни придружаваше през цялото време.
Благодаря. Ще се възползваме отново и ще препоръчаме на приятели.
Много добра оферта... Последно време пътувам само с тази фирма , харесва ми добрата организация .
Доволен съм от екскурзията, хотелите, шофьора.
Имахме свободно време във всеки град. Всичко описано в програмата беше изпълнено.
Здравейте, екипът беше страхотен и отзивчив, с много позитивна енергия и емоция. Благодарим за хубавата екскурзия, емоции и моменти.
Бихме препоръчали на познати и бихме пътували отново с вас към нови приключения.
Палма Де Майорка - бяхме настанени в гето. Оказа се, че хотелът, който агенцията беше резервирала за нас, не приема деца под 16 г. Първи ден от ПОЧИВКАТА ни изгубихме в пълна неизвестност къде ще отседнем, обикаляне по хотели и търсене на свободни стаи в Аренал. След като бяхме настанени в друг хотел, представителят на агенцията, нито веднъж не се свърза с нас до момента на заминаването. Накрая ни взеха пари на ръка за туристическа такса, без издаване на какъвто и да е платежен документ.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)