Отзиви от клиенти за Bulgaria Travel Agency:
Всички оферти
Перфекта екскурзия всичко на ниво екскурзоводът шофьорът и цялатагрупа
Прекрасна екскурзия !!!
Всичко беше супер организирано.
desi 5
Много добре организирана и приятна екскурзия. Благодаря на целият екип на Bulgaria Travel Agency ! Определено ще опитаме отново :)
Много добре организирана и приятна екскурзия.
Чудесно преживяване, осигурено от професионалисти.
Местата, които посетихме бяха прекрасни. Програмата се спазваше, но първият ден пристигнахме в Луковит в ранния следобед.Това, което не ми хареса е, че през цялото време бързахме, а всъщност се оказа, че пристигнахме доста рано. Второто ми разочарование беше с хотела. Вместо в х-л "Дипломат Плаза" бяхме настанени в х-л "Дипломат Парк". Разликата между двата е значителна. Благодарение на добре организираната вечеря в един от ресторантите на х-л "Дипломат Плаза" доброто настроение беше възвърнато.
Като цяло прекарахме добре, автобусът беше комфортен, шофьорът караше добре и посетихме всичко по програма дори допълнителни места. Единствено останахме малко разочаровани, че хотелът в офертата беше 4 звезди, а в действителност бяхме настанени в друг, по - нисък клас.
В офертата пише,че настаняването е в Дипломат Плаза,а реално гостите се настаняват в Дипломат Парк,който е 3 звезди!Мамят се клиентите!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)