Търговски обекти във Варна

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
2246 търговски обекти 129382 оценки от клиенти 131563 ревюта от клиенти
Обекти във Варна

Категории

Покажи още
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Добре организирана и изпълнена екскурзия (въпреки отмяната поради лоши метеорологични условия на един от обектите ) с екскурзовод професионалист ,бих използвал улугите на Рубина Травел отново .
Отличен хотел, вкусна храна, много любезен персонал, но за съжаление персоналът беше недостатъчен за количеството гости. От организацията на самия хотел има какво да се желае, но за тези пари - всичко си заслужава!
iva 5
Беше много хубаво. От фирмата бяха изключително коректни! Препоръчвам
Хубав хотел, чисти стаи, добра храна,учтив персонал, но лош алкохол и в същото време компанията от много румънци, като паднали от Марс, невидели, неяли и непили и шумни в същият период като за последно разваляха обстановката и като цяло почивката.
Като цяло е добре. Много добри стаи, минерални басейни. Храната е доста еднообразна. Особено закуската. Продуктите - салами, сирена са от най- ниско качество. Напитките са добри, с изключение на кафето. Основно хотелът беше зает от румънци, които са безкрайно шумни. Добре е терасата под прозорците да не се използва след 10 ч. вечерта.
През 4 дневния ни престой стаята не се почисти, не бяха изхвърлени кошчетата с боклук, да не говорим за подмяна на спално бельо и хавлии...Храната еднообразна, стълпотворения пред блок-масите, често определен хранителен артикул свършваше и беше подменян с "каквото има" или просто мястото му оставаше празно...Интересно ми беше и наименованието "ултра олинклузив", каквото всъщност нямаше...Не знам кой ги раздава тия "звезди", но определено не заслужават повече от 3*...
Много мил,но неопитен персонал.Усещането е,че рабовладелческият строй не е отменен :( Имат проблем с хигиената: в ресторанта, в стаята, на вън около басейна имаше оставени чинии... За пет дни нито веднъж стаята ни не беше почистена!Въпреки молбата ми никой от персонала не дойде дори да изхвърли кошчетета,Проблемът не в камериерките, а в липсата на персонал... Едвам успях да взема чисти кърпи,трябваше да тичам след камериерките,а те с голямо нежелание ми ги дадоха. Храната става, но ...
Няма паркинг и храната не е като за 4 звезден хотел. Стаята е много хубава, всеки ден почистват.