Plamen 3
Бюджетен хотел на не много бюджетна цена. Пълен е предимно с украинци и румънци и обслужването е насочено към тях. Значителна част от персонала не говори и не разбира български, но пък са любезни. Храната е еднообразна и не много добра. Стаите се поддържат ежедневно и се стараят да поддържат чистота. Стаите са достатъчно просторни, но някои имат нужда от обновяване, както и хотелът като цяло. Ако овек почива на няколко места за сезона е ок, но за основна почивка, по-добре да се потърси друг.
Като цяло хотелчето не е лошо, но чистотата в стаите не беше на ниво за този 4-ри звезден хотел. Половината от персонала не говори български, но това не е проблем. Храната беше хубава с изключение на няколко от продуктите. Ако е за една или две вечери е добре, но за повече лично аз не бих отседнал.
Светли, просторни стаи, изключително отзивчив екип, разнообразна и вкусна храна!
Частен морски плаж за гостите на хотела, и басейн с детска секция и забавна анимация.
Тенис кортове и боулинг зала, интересни тематични вечери.
Доволна съм от офертата. Отговаря на описанието. Отзивите за хотела са точни.
Четири звезден хотел ли??? Няма нищо общо!!!!! За два дни един път не ни почистиха стаята!!!!! Нямаше топла вода!!!!! В офертата имаше ползване на вътрешен басейн, а той не работеше... Повече не ми се изреждат неща!!!Категорично НЕ Препоръчвам!!!!!!!!
Всичко беше на ниво ! Препоръчвам :)
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)