Категории

Виж 3 промоционални оферти за Други в Стара Загора
Зареждане
Покажи още
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Denica
1
Служителката заяви,че ще получа тениски 100% памук,непрозираща материя,с плътна щампа ("щампата" представлява мастилен принт,който при пране ще се размаже).Получената първа тениска не отговаря на нито едно от изброените,вследствие на което остана на обекта за рекламация.Другите 2 също не са получени
ПРЕКРАСНА ИЗРАБОТКА ОТ НЕВЕРОЯТЕН КОЛЕКТИВ!УЧТИВИ И ВНИМАТЕЛНИ-ОТ В.ТЪРНОВО,ДО СОФИЯ ,ВКЛ. УПРАВИТЕЛЯ! БЛАГОДАРЯ ВИ,БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Спокойно може да се прекръстите на КОПИРНИ УСЛУГИ, защото май на такава хартия сте почнали да проеявявате снимките, толкова е тънка че чак прозира!!! В този ред на мисли ви давам идея за сладващата промоция: "Проявяване на снимки двустранно -33%". Не бих се възползвал повече от вашите услуги!!!
Крайно некоректна фирма. Платих си за услуга, която не пожелаха да ми предоставят. Отношението на служителите е под всякаква критика. Качеството на услугите им е на много ниско ниво. Работят с некачествени материали. Не препоръчвам на никой да използва услугите им!
Merlin
5
Доволна съм
lora
1
Изключително непрофесионално обслужване! Служителите са некомпетентни, не познават асортимента, който предлагат и предоставят невярна информация. Не бих използвала услугите на този обект! При закупени ваучери за тениски, получихме чаша. При подадено оплакване, служителите отричат да са запознати с п
Добро качество и отлична комуникация. Продължавайте все така!
Elena
5
Страхотни професионалисти във Варна. Всичко е супер и в срок! Служителката беше много мила и любезна. Препоръчвам. Благодаря! :)
Как може след получаване на смс,че поръчката ми е изпълнена да дойда и обекта Ви да не работи? Страшно разочарована останах! Всеки има ангажименти и си разпределя времето,а в случая в работен ден,в работен час по не знайна каква причина обекта не работи!!
Много съм доволна от качеството на снимките :-) Но когато исках да попитам какво става с поръчката,т.к.нямах обратна връзка,а бяха минали 12 календарни дни .... господина ,който вдигна телефона не беше много любезен. Но както споменах,отностно качеството на снимките съм доволна. :-)