Fujifilm Pro Photo Center е най-голямата и най-успешната верига магазини за фото услуги в България. Те са единствените в бранша, които предлагат своите услуги в национален мащаб. Техният успех се дължи на факта, че политиката им е изцяло насочена в полза на клиента. Още от своето създаване те предлагат най-доброто качество на българския пазар на най-добрата цена.

При тях можете да копирате вашите снимки или да си направите сувенири с ваши снимки или фото книги с перфектно японско качество. Нещо повече, можете да сте напълно спокойни, че вашите спомени няма да избледнеят с времето и ще сте останат да радват и поколенията след вас. За разлика от другите в бранша те никога не правят компромиси с качеството и работят само с оригинална фото хартия на Fujifilm, която е най-добрата в света.  

Високият професионализъм на техните служители и оригиналните консумативи, с които работят, гарантират перфектен контраст и трайно запазване на цветовете. Техните редовни клиенти отлично знаят защо тяхното мото е "Качество, което се вижда!"В магазините им в цялата страна може да откриете богата гама от фотопродукти, фотокниги, бинокли, монокли, телескопи и уреди за нощно виждане на марките FUJIFILM, YUKON, PRAKTICA, DOERR, както и уникални албуми, рамки и сувенири на ZEP от Италия и др.
Прочети още
Най-нови оферти от Fujifilm Pro Photo Center:
-33.5% Луксозен или шеговит фотогоблен с гарантирано качество
Луксозен или шеговит фотогоблен с гарантирано качество
Цена: 19.90лв
29.90лв
·Грабнати ваучери67 · Грабомани закупили офертата1 · Преглеждания на офертата581
-53% Копиране на снимки в размер по избор
Копиране на снимки в размер по избор
Цена: 7.99лв
17лв
·Грабнати ваучери862 · Грабомани закупили офертата351 · Преглеждания на офертата6727
Въпроси и отговори1 · Средна оценка за офертата от 1 ревю.
1.0
-51% Бяла фоточаша със снимка и дизайн по избор
Бяла фоточаша със снимка и дизайн по избор
Цена: 5.90лв
12лв
·Грабнати ваучери86 · Грабомани закупили офертата51 · Преглеждания на офертата2276
Въпроси и отговори3 · Дата на стартиране на офертата28.01.2019г · Офертата се е промотирала 20 дни20 · Средна оценка за офертата от общо 2 ревюта.
5.0
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Здравейте,офертата важи ли обекта ви във гр. Плевен?
Плевен, пл. Свобода 10 (срещу ресторант Speedy) преди ден  ·  · Подкрепям това мнение!
коректни и вежливи
Бургас, ул. „Възраждане“ 10 (Улицата на BACARDI) преди 2 дни  ·  · Подкрепям това мнение!
Получен и е страхотен, но преди това... Фотото в Плевен - снимката за календара е изпратена по email в срок. Звънях доста пъти - телефонът им беше изключен. Когато се свързах чакаха доставка на календари. Няколко пъти ходих до фотото винаги е затворено. Крайно разочарована съм от некоректното отноше
Плевен, пл. Свобода 10 (срещу ресторант Speedy) преди 3 дни  ·  · Подкрепям това мнение!
Най-вероятно ни бива от работата на едно ателие да се съди за фирма като FUJIFILM така, че дадените оценки касаят само посоченото ателие на фирмата. И съветът ми е ако имате възможност, при равни други условия, като цена например, срок на изпълнение и др. , просто изберете другата фирма.
София, бул. Александър Малинов 79, Princess Outlet, партер преди седмица  ·  · Подкрепям това мнение!
Взимам ваучери за снимки вече няколко години и съм оставала доволна всеки път. Този обаче съм разочарована... Половината снимки са излезли като черно бели, някои са размазани и потъмнени.... много съм разочарована
Плевен, пл. Свобода 10 (срещу ресторант Speedy) преди седмица  ·  · Подкрепям това мнение!
Всички оценки (2971)
Популярни оферти за Фото услуги в гр. София