копирни и рекламни услуги

Копирен център Scan Copy се занимава със широкоформатно сканиране и разпечатване до формат А0+ на различни видове медия, както черно-бяло, така и цветно. Също предлага изработка на некролози, визитки, флаери, зареждане на тонер касети, ламиниране, подвързване, текстообработка.

Услуги:

Копиране
Черно-бяло и цветно копиране на формати а6,а5, а4, а3, а2, а1 , а0, а0+ с увеличение и намаление според желанието на клиента. Услугата се извършва на хартия от 80гр. До 250гр (бяла и цветна), самозалепваща хартия (бяла и цветна), копиране  на паус, фотохартия-мат и  гланц, канаваца – от 260гр./м2, самозалепващи фолиа- мат  и гланц. Копирането може да бъде едностранно, двустранно, две страници в една, четири в една, осем в една. Копиране на: книги, учебници, тетрадки, обяви, бланки, списания, брошури, вестници и т.н.

Принтиране
Черно-бяло и цветно копиране на формати а6,а5, а4, а3, а2, а1 , ао, ао+ с увеличение и намаление според желанието на клиента. Услугата се извършва на хартия от 80гр. До 250гр (бяла и цветна), самозалепваща хартия (бяла и цветна), копиране  на паус, фотохартия-мат и  гланц, канаваца – от 260гр./м2 до 390гр./м2 самозалепващи фолиа- мат  и гланц. Копирането  може да бъде едностранно, двустранно, две страници в една, четири в една, осем в една.

Принтирането се може да се извърши от различни видове носители на електронна информация/cd и  dvd – дискове, флашки, мемори карти, от интернет и т.н./.поддържаме различни видове формати на файлове за разпечатване.

Копиране на чертежи
Копиране на чертежи цветно и черно-бяло с размери от: а4, а3, а2, а1, а0, а0+. Услугата се извършва на хартия 80гр, паус, хартия 200гр.

Плотиране на чертежи
Цветно и черно-бяло плотиране на файлове с размери от: а4, а3, а2, а1, а0, а0+. Услугата се извършва на хартия 80гр, паус, хартия 200гр. Плотиране на плот файлове/plt/, dwg, pdf, psd, jpg, cdr, cad , dxf  и др.

Сканиране 
Предлагаме ви възможност за цветно и черно-бяло сканиране  на чертежи, скици,плакати, постери, карти, снимки, документи, учебници, книги и др. Размерите са: а6,а5, а4, а3, а2, а1, ао, ао+.
Ламиниране – ламиниране на от размери :а6,а5, а4, а3.

Сгъване и рязане  на чертежи.

Подвързване
Подвързване на а5, а4, а3 със пластмасови спирали, различни цветове лице и гръб. Максимално дебелина на подвързващото книжно тяло  - 51мм.

Презареждане на тонер касети
Презареждане на тонер касети, продажба на оригинални и неоргинални печатащи консумативи.

Изработка на визитки
Изработка на визитки черно-бели и цветни на обикновен картон 250гр. Голямо разнообразие на луксозен картон с различни цветове, дебелина и материя.

Изработка на менюта
Голямо разнообразие от различни видове луксозна хартия, изготвяне на дизайна на менютата според изискванията на клиента.

Изработка на календари
Предлагаме ви изключително голямо разнообразие на календари с различни размери, еднолистови, двулистови, четирилистни и т.н, работни календари с една секция, с три секции, детски календари с различни мотиви, настолни календари. Изготвяме и индивидуални календари според желанието на клиента.

Изработка на фоточаши
Изработване на бели, цветни и магически фоточаши с предоставени от вас снимки, с възможност за поставяне на поздравителни пожелания, имена и надписи.

Изработка на некролози
Разполагаме с богат каталог от цветни и черно-бели темплейти за некролози и текстове. Изработваме некролозите според желанието и изискванията на клиентите. Предлагаме възможност за качествена обработка на снимката и възможност за увеличаване размера и според желанието на клиента.

Изработваме визитки, флаери , покани,брошури,  поздравителни картички според желанието на клиента, без изискване за минимални количества.

Дигитални услуги: Запис на cd/dvd; Запис от vhs касети на dvd; Текстообработка - набиране на текстове, изготвяне и оформление на дипломни работи, работни проекти, курсови работи;  Изготвяне на колажи; Премащабиране на чертежи, скици и др. Работни проекти.

Печат върху текстил, керамика, MDF, /изработка на фоточаши, пъзели, подложки за мишки, тениски, хавлии/ със изображение и надпис по избор на клиента.


Scan Copy Center участва в Grabo.bg от 28 Май 2014

Прочети още
Най-нови оферти от Scan Copy Center:
-54% Фоточашa по избор - с ваша снимка, послание и тематичен дизайн
Фоточашa по избор - с ваша снимка, послание и тематичен дизайн
Цена: 6.90лв
15лв
·Грабнати ваучери8 · Грабомани закупили офертата3 · Преглеждания на офертата1933
Дата на стартиране на офертата18.05.2017г · Офертата се е промотирала 14 дни14 · Средна оценка за офертата от 1 ревю.
5.0
-54% Фоточашa по избор - с ваша снимка, послание и тематичен дизайн
Фоточашa по избор - с ваша снимка, послание и тематичен дизайн
Цена: 6.90лв
15лв
·Грабнати ваучери6 · Грабомани закупили офертата4 · Преглеждания на офертата2910
Дата на стартиране на офертата20.04.2017г · Офертата се е промотирала 12 дни12
-51% Персонализиран подарък! Ключодържател, магнит, преспапие или часовник - с ваша снимка и послание
Персонализиран подарък! Ключодържател, магнит, преспапие или часовник - с ваша снимка и послание
Цена: 3.90лв
8лв
·Грабнати ваучери2 · Грабомани закупили офертата1 · Преглеждания на офертата1853
Дата на стартиране на офертата30.03.2017г · Офертата се е промотирала 12 дни12
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Neyko 5
За пореден път бързо и качествено обслужване !!!
Много добро отношение, перфектно и бързо изпълнение на услугата. Качеството е без никакви забележки.
Отлично отношение и качество на услугата!
Всички оценки (10)
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)