Отзиви от клиенти за Bar & Grill Grillo:
Всички оферти
Много съм доволен! Отлична работа и страхотна пица!
Няколко пъти звъняхме, за да си запазим час, нито веднъж не ни вдигнаха. Отидохме направо на място, за да попитаме кога ще е възможно да ни измият колата, беше ни казано, че били само двама и имало 6 коли пред нас. Казаха да отидем на другият ден. Отидохме- беше ни повторено същото и отказаха.
От доста години ползвам услугите им ежемесечно. Доволен съм от почистването, храната и обслужването в ресторанта. Не съм доволен, че след разширяването на ресторанта, обособиха немалка част от него, където е позволено да се пуши. Естествено, димът се усеща навсякъде.
Колата беше добре почистена.
Останах недоволен от факта, че в ресторанта се пуши и не се издават фискални бонове. Да не говорим за бавното обслужване и неприятно отношение в ресторанта.
Прекрасно обслужване, много съм доволна от измиването на колата ми! В ресторанта и на автомивката, всички знаят как да се погрижат за клиента на едно много високо ниво! Задължително ще ги посетя пак!
Много добро обслужване. Изключително бързо миене на колите и то качествено. Дори и без резервация ни измиха колите за 2 часа, за което сме много доволни.
Прекрасно обслужване и вкусна кухня!
Добро и бързо обслужване. Ползвам го от години.
След няколко години в които ползвах услугите на тази автомивка, това беше последното ми посещение. Привидно добре измита кола, но явно пропускат някои места с прахосмукачката. Пода на багажника беше почистен, тапицираните страници не. Пицата не беше вкусна, продуктите бяха струпани посредата.
Имам забележки по измиването на автомобила - пропуснати и непочистени части от стъклата, джантите и таблото. Коженият салон бе просто намазан а не почистен. Мисля, че са превърнали услугата в конвеер и това е влошило качеството. Обстановка в ресторанта е приятна и с много добра кухня. Редовен клиент
Покажи още ревюта
За 2967 дни публикувахме 136322 оферти, които се разграбиха
6 381 354 пъти, спестявайки 133 474 13983 лв на 555 422 грабомани!