Отзиви от клиенти за Автомивка Grillo:
Всички оферти
Отвън колата е измита, вътре е изчистена, стелките са изпрани, но не са избърсани рамките на вратите, багажникът не е отварян- седи с прахоляка. За нещастие не се сетих да отворя багажника, когато си тръгвахме в неделя вечер около 19:10 часа. Гумите също не са минати с препарат, но това не е важно.
Много съм доволна и често ползвам ваучери за тази автомивка.
Изключително доволен останах от автомивката, както и от качеството на храната. Единствено бих отправил препоръка да се вземат мерки относно летящите насекоми (през лятото не знам, доколко това е възможно), защото осите ни разваляха до голяма степен кефа от престоя. Благодаря за добрата работа!
Относно услугата измиване на кола съм много доволна! Но цените в заведението извън пицата, която е включена във ваучера са просто драматични! Поръчахме си 2 таратора за по 4.50, 2 малки бутилки вода, 1 кафе с мляко и 2 допълнителни яйца на пицата и сметката беше 23 лева! Дори не видях другите цени!
Всичко беше добре ,пицата беше вкусна
ina 5
Останах доволна от обслужването, както на автоматиката, така и в заведението.
Колата ми беше добре измита, а пицата беше изключително вкусна.
Колата ми винаги е много мръсна, но никой не прави физиономии и не преговарят за доплащане. Много е приятно докато обядваш вкусна пица колата да е почистена. Препоръчвам!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)