Ресторант Classico се намира в Студентски град, бл. 58Б, срещу Зимния дворец на спорта и разполага със 100 места на закрито в две зали, както и градина с 60 места на открито, WiFi, камина, климатик и паркинг пред ресторанта. Подходящ е за рождени и именни дни, частни партита, обяд, бизнес срещи, тържества, семейни срещи, среща с приятели, банкети. При тях може да заплатите вашата сметка в брой, с дебитна или кредитна карта, или с ваучери на Sodexo и Edenred.

Заведението предлага:
Китайската кухня, приготвяна от професионален екип китайски готвачи - вече с малка (450гр) и голяма (800гр) порция, както и изгодни - Комбинирани менюта за 2, 4 и 6 души; Българска национална кухня; Обедно меню българска кухня;

Обедни пакет-менюта (3 ястия) от Българската и Китайската кухня на атрактивни цени:
Combo China (3 ястия: 600-700г) - 4.50лв; Комбо БГ (3 ястия: 700-800г) - 5.50лв.

Доставка на китайска храна, обедно меню и ястия от българската национална кухня до вашия дом и офис; Офис абонаменти за обедно (столово) хранене с безплатна доставка и безплатни кутии на преференциални цени.

Китайски ресторант Classico участва в Grabo.bg от 28 Февруари 2013

Прочети още
Отзиви от клиенти:
От години хапвам при тях и винаги съм оставала доволна от храната, която приготвят, както и от обслужването :)
Много съм доволен от обстановката и храната. Има какво да се изисква от персонала, но може да е и много по-зле.
Много съм доволен, много приятно си изкарах! Персоналът и мил и любезен, а храната на добро ниво и никога не ми е отказвано обслужване с картата!
Всички оценки (7)
Други популярни оферти
Sushi Zone Bg -50%
Цена:
1800лв
36лв стойност
50% отстъпка