Търговски обекти в София

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
4138 търговски обекти 181003 оценки от клиенти 188734 ревюта от клиенти
Обекти в София

Категории

Виж 10 промоционални оферти за Други в София »
Зареждане
Покажи още
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Приятно изненадано останах от курса.Много съдържателен и полезен.Съобразен е с новите тенденции в бизнеса и е поднесен по интересен начин.Хареса ми,че има доста допълнителни приложения към всеки модул.Хареса ми Ще пробвам и други курсове на Академията.
Слабо! Слаба режисура и слаби актьори. Хубавелка с грозни стъпала, позатлъстели мъже, неясна дикция, проблем с озвучаването.Единствено Дария Симеонова, във второстепенна
роля( защо?) показа класа в представянето си. В салона на " Сълза и смях" силно миришеше на тоалетна и цигарен дим. Съжалявам.
Възхитена съм от невероятната актьорска игра на Лилия Маравиля .
перфектни!
Калин Врачански и Мария Сапунджиева играха добре….,но не можа да ни грабне изобщо постановката,препълнена зала,но нямаше нито смях,нито ръкопляскате,след ангракта казаха,че оставя още 1час.,никога не сме напускали представление,е този път единодушно си тръгнахме няколко човека
Невероятно сме доволни от 2години не пропускаме да се снимаме 3 пъти в Годината. Единственото място с такава цена и качество. 2 Възрастни с 3 деца сме и децата не са ни лигави, за 40мин успяваме да направим толкова много снимки на 3те декора с 3 преобличания. Фотографите са прекрасни Препоръчваме!
пл. България 1; НДК Адмиднистративна сграда, ет. 12, офис-студио 10 преди седмица  ·  · Подкрепям това мнение!
Photosesia.com София
Горките актьори какво са принудени да играят.... За съжаление може да се каже, че това са най-лошо прекараните два часа под формата на "представление".
Много добра организация, полезна информация и любезно обслужване! Препоръчвам!
Постановката започна в 19,30ч., а не в 19ч., както беше обявено. Актьорите играха прекрасно, но много от репликите бяха тихи или неразбираеми. Това, което чух ми допадна, но доста не чух. Още в първите 20минути, посетители започнаха да напускат салона.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)