Кои са Фото Принт?

Това е новото име на Хепи Фото. Горди са с факта, че са пионери на българския пазар в предлагането на една нова услуга - лесна и бърза поръчка на снимки по интернет и доставката им с куриер. Освен директно, те предлагат своите услуги чрез различни партньорски мрежи. При тях работят ентусиазирани специалисти, които се грижат техните клиенти да получат най доброто обслужване. Коректност, заедно с винаги високото качество на техните продукти, са най-силните им оръжия.

Как са се основали?

През 2000г са основани като клон на една от най-големите австрийски вериги за фотоуслуги - Happy Foto. Основен предмет на тяхната дейност в началото е била проявяване и копиране на снимки, изпратени с куриер. През 2003г фирмата сменя собствеността си и разширява дейността си. Името им остава същото. Първоначално започнаха да се развиват чрез верига от магазини за фотоуслуги и стоки, съвместно с фирма ВИП Трейдинг ООД. Всички продукти, които предлагат, са с гарантиран произход - закупени от официалния вносител на съответната марка.

Тяхното развитие като лидери на родния пазар за онлайн фотоуслуги:

И след тяхното отделяне от водещата австрийска верига Happy Foto, те останаха в контакт с тях и продължиха да си сътрудничат. Резултат от това сътрудничество е непрестанната обмяна на опит. Следвайки опита на техните австрийски колеги, те трансформирахс предлаганата от тях услуга в Австрия в съответствие с нуждите на родния пазар. Още преди години, когато интернетът в България едва прохождаше, те си поставиха амбициозната задача да развият пазара за онлайн фотоуслуги. През първите години трябваше с големи усилия да си пробиват път в интернет джунглата. Сега, години по-късно, могат да се похвалят с постигането на желания успех.

Тяхното качество:

Освен с екип от професионалисти, те разполагат и с най-новите технологии в сферата на фото услугите. Техните снимки се изработват според най-новата дигитална технология на лидерите в сегмента - французите KIS. Освен това, екипът им упражнява ежедневен тест за качество на продукцията. Ако вашите снимки не отговарят на обещаното от тях качество, те са готови да ги направят според вашето желание. Винаги разчитайте на професионален съвет от тяхна страна.

Уверете се сами в тяхната компетентност - доверете им се!

Фото Принт Експрес ООД участва в Grabo.bg от 12 Март 2014

Прочети още
Най-нови оферти от Фото Принт Експрес ООД:
-50% Фотокнига 20х30см с 16, 20 или 24 страници
Фотокнига 20х30см с 16, 20 или 24 страници
Цена: 21.49лв
43лв
·Грабнати ваучери29 · Грабомани закупили офертата20 · Преглеждания на офертата4064
Дата на стартиране на офертата14.12.2016г · Офертата се е промотирала 18 дни18 · Средна оценка за офертата от общо 7 ревюта.
4.9
-50% Фотокнига 20х30см с 16, 20 или 24 страници
Фотокнига 20х30см с 16, 20 или 24 страници
Цена: 21.49лв
43лв
·Грабнати ваучери30 · Грабомани закупили офертата24 · Преглеждания на офертата4024
Дата на стартиране на офертата29.11.2016г · Офертата се е промотирала 14 дни14 · Средна оценка за офертата от общо 8 ревюта.
4.4
-45% Фотопъзел от 48 части, формат А4
Фотопъзел от 48 части, формат А4
Цена: 5.99лв
10.90лв
·Грабнати ваучери23 · Грабомани закупили офертата15 · Преглеждания на офертата3084
Дата на стартиране на офертата29.11.2016г · Офертата се е промотирала 12 дни12 · Средна оценка за офертата от общо 2 ревюта.
4.5
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Dayana 5
И албума и обслужването бяха на ниво, имах проблем с доставката по моя вина, но момичето на телефона беше крайно любезна и ми съдейства веднага за да получа моята фото книга на време.

Изработката е също чудестна и софтуера е удобен за работа. Отлично! Препоръчвам с две ръце!
Чудесно качество, много съм доволна.
Много съм доволна от обслужването. Имах проблеми с програмата, но веднага ми обясниха любезно всичко. Качеството на книгата е много добро и поръчката ми беше изпълнена в най-кратък срок, тъй като ми трябваше спешно :))
Изключително съм впечатлена от бързото изпълнение и доставка (за 3 дни) на поръчката. Като изработка фотокнигата е страхотна.
Няма да е за последно! :)))
Софтуеърът не е удобен за ползване, няколко пъти трябваше да се правят отново вече запазени страници, по отношение на качеството на изработка или отношение на служители нямам каквито и да е забележки, но заради времето и нервите, отделени за изработването на книгата, не бих закупил офертата отново.
Всички оценки (64)
Други популярни оферти