Категории

Виж 1223 промоционални оферти за Туризъм в Пловдив »
Зареждане
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Страхотни
Ана Травел Пловдив
Страхотна организация и чудесни професионалисти. Благодарим за прекрасното изживяване ! Изкарахме невероятни дни в прекрасния Рим ! С удоволствие ще ползваме отново услугите на Ривиера Холидей !
Riviera Holidays Пловдив
Неподходящ екскурзовод- бързаше да претупа показването на забележителностите , нямахме местен екскурзовод в Дубровник, загуби личната карта на един от пътуващите пътници. Наемайте по -млади и ентусиазирани хора.За приятното прекарване на една екскурзия от голямо значение е ролята на екскурзовода. По отношение на хотел , храна , шофъори нямам забележка.
Ана Травел Пловдив
Екскурзията беше отлично организирана. Екскурзоводът Митко беше на ниво. Хотелът беше чист и уютен с чудесна локация. Автобусът беше нов и чист. Шофьорът беше безупречен. Нямам никакви забележки към организираната екскурзия до Паралия Катерини.
Екскурзията в Рим беше страхотна- организацията и обслужването бяха на високо ниво. Благодарности на екскурзовода Паулина, без която трудно бихме се справили с всички километрични опашки, които си спестихме :) Единственото, което не ни хареса беше локацията на хотела (като ниво на хотел беше среден) - отдалечен от центъра на града, заради което се налагаше да сменяме автобус и 2 линии на метрото, което дотежава след километричните ежедневни обиколки.
Riviera Holidays Пловдив
Останахме разочаровани от екскурзията до Истанбул.Имаше абсолютно несъответстие межу договора и действителността-транспорт,програма,хотел,допълнителни турове и цени за тях.Екскурзоводката Катя изобщо не знаеше къде се намира и се оказа,че е напълно неподготвена за отправяните към нея въпроси!Не знаеше къде е хотелът,в който трябва да се настаним и се наложи да търсим!А гвоздеят на програмата-платихме за хотел 3*,а ни настаниха в супер мизерен еднозвезден хотел!Пълна скръб!Клиентът се лъже веднъж
Ако имаше оценка 10 щях да дам максимума! Страхотен хотел,персонал и всичко . Екскурзоводката ни Дани беше страхотна също. Момчетата на автобуса Мюмюн и другото момче не запомних името ни подариха комфорт по време на пътя и максимална сигурност. Очарована съм!
Пътувахме на 04.05.19 и прекарахме един прекрасен ден. Всичко беше добре организирано. Благодаря на екскурзоводката Алекс и шофьора на автобуса, който беше невероятен професионалист.
Ана Травел Пловдив
Пълен ужас. Нищо не беше наред, екскурзоводката беше с приятелката си. Останалите им пречехме.Оказа се ужасно, че не говорим английски но не казах,че разбирам и когато пойскох превод просто беши подигравка.Никъде в офертата не беше споменато, че всичко ще е на английски.В договора имаши едни цени но се наложи да доплащаме за йорданския екскурзовод.Със всичко трябваше да се оправяме сами.Никога повече не бих пътувала с тази фирма не я препоръчвам. За капак са раздали личните данни на всички.
Riviera Holidays Пловдив
За 3183 дни публикувахме 155415 оферти, които се разграбиха
6 918 091 пъти, спестявайки 141 696 84468 лв на 587 867 грабомани!