Търговски обекти в Пловдив

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
2049 търговски обекти 120306 оценки от клиенти 122907 ревюта от клиенти
Обекти в Пловдив

Категории

Виж 768 промоционални оферти за Туризъм в Пловдив »
Зареждане
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Хотела е много стар. Миналата година 2020г. през м. юли имахме резервация за него, но поради липса на туристи ,просто имахме късмет че в този хотел освен нас нямаше никакви туристи и на пренасочиха към PINETA PARK DELUXE 4*.
Riviera Holidays Пловдив
Отлично отношение от екскурзоводката и шофьора.
Супер обслужване и безопасен превоз
Ана Травел Пловдив
много съм доволна от екскурзията до Одрин.Точна и коректна фирма с любезен персонал.Прекрасно организирана екскурзия,нов и топъл автобус
Ана Травел Пловдив
Всичко беше чудесно, само с една малка забележка, мен ме натъпчиха най- задната седалка 5 човека, 4 от който дебели и аз се чувствах като в менгеме, заклещена не можех да мръдна. Никой не иска най- отзад и затова цената ще трябва да е по евтина. Няма база на сравнение да си на двойна седалка отпред и да си най- отзад 5 човека.Ще трябва да вдигаш всички за да станеш. Това ми беше един урок..Следващия път ще имам претенции за комфорта ми, щом плащам една цена със останалите.
Ана Травел Пловдив
Екскурзията да Румъния беше страхотна. Изключителен професионализъм от страна на служителите на фирмата и перфектен екскурзовод, който през цялото време даваше необходимата информация на групата. Благодаря за чудесната екскурзия.
Ана Травел Пловдив
Екскурзия нямаше.Исках да ни върнат обратно парите, които платихме, но уви ! Обезщетиха ни с ваучери за същата сума.Не съм доволна ! Трябва да си връщат парите на хората, след като не е имало екскурзия, поради проблема с COVID 19 !
Ана Травел Пловдив