Отзиви от клиенти за Бюро за туризъм и приключения Пълдин:
Всички оферти
Най-хубавата екскурзия, на която съм бил.
Екскурзията до Виена беше много хубава. Хотел Ибис беше на ниво. За малко време видяхме много! Екскурзоводката на нашия автобус беше симпатична, но не беше компетентна и нищо не обясняваше. Очакванията ми бяха по-други. Шофьорът беше казал, че в автобуса има хим. тоалетна, но го мързяло да я зареди.
Екскурзоводското обслужване беше под всякаква критика, както и организацията. Иначе хотелът беше добър, и все пак успяхме да видим доста забележителности, но без да ни бъдат обяснени подробности за съответния туристически обект. Аз лично не бих пътувала отново с тях.
Изключително некоректни хора. Отмениха екскурзията до Италия два дни преди началото й, след което изключиха всичките си телефони и не отговарят на никакви писма. Същевременно цяла седмица след отмяната още не са върнали парите ми.
Очаквано за цената на екскурзията Мюнхен-Париж-Милано, получихме:водач,транспорт и настаняване. За съжаление се загуби време в пътуване,чрез спестяване на пътни такси и променящи се часове за срещи,което намали престоя в Париж и Милано. Компенсацията-опасен преход в Алпите с прекрасни гледки.
НИКОГА ПОВЕЧЕ С *ПЪЛДИН*! Голямото закъснение при тръгването, неизпълнение на програмата в Будапеща, изненадващата подмяна на пътуването до ВИЕНА, поради забележете нежеланието на шофьора, невръщането на взетите пари заради провала на екскурзията, породи справедлив гняв у всичките 60 души.
След като чакахме 4 часа на пл.Ал. Невски в неведениезащо закъснява автобуса, управителя на фирма Пълдин,не счете за нужно да даде обяснение или извинение на 100човека,които не знаеха ще има ли пътуване или не?Нищо от програмата не бе спазено нито като време,нито като качество.Не им се доверявайте .
rumqna 1
Otvratitelnoo otnosheniie otmeniha nii pochivkata 3 dni predi zaminavaneto bez da ni se obadqt dori.... oshte ne sa ni varnali pariteee tov sa izmamniciiiii ne se vrazvaite horaaaaa ako do 3 dneven srok ne ni varnat parite shte gi sadim ....
Боже, боже-"гледам ревютата и не вярвам на ушите си"."Изключителният Слави"ни наричаше момчета и момичета, кисели лимончета и т.н. и разказваше мръсни вицове в присъствието на деца. Инфантилното и невъзпитано поведение беше за сметка на обща култура и липса на познания за посетената дестинация.
Покажи още ревюта