Категории

Виж 30 промоционални оферти за Спорт и Фитнес в Пловдив »
Зареждане
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Изключително некоректна постъпка от страна на фирмата,имам закупен ваучер,но времето не позволяваше издигането,при което св разбрахме при хубаво време да използвам ваучера дори и да е изтекъл. След което отказват да го изпълнят. А парите си взеха,нали?
Бешееее невероятно и нашият пилот беше страхотен :) Силно препоръчвам!!! :)
много приятно изживяване в незабравимата компания на бай Борис- балона
Изключително приятно и позитивно преживяване. Хората бяха много учтиви и любезни и отговориха на всичките ни въпроси. С удоволствие бихме повторили! Не се колебайте да си грабнете ваучер! :)))
Petko
5
Перфектно!!!
Най-хубавата екскурзия, на която съм бил.
Екскурзията до Виена беше много хубава. Хотел Ибис беше на ниво. За малко време видяхме много! Екскурзоводката на нашия автобус беше симпатична, но не беше компетентна и нищо не обясняваше. Очакванията ми бяха по-други. Шофьорът беше казал, че в автобуса има хим. тоалетна, но го мързяло да я зареди.
Искам да изразя мнение, че Бюро по туризъм ПЪЛДИН са мошеници - взеха ни парите и се покриха! Много ми е любопитно хората които са ходили на екскурзия как са доволни от тези обирджий, фирмата има сериозен финансов проблем!!!
Екскурзоводското обслужване беше под всякаква критика, както и организацията. Иначе хотелът беше добър, и все пак успяхме да видим доста забележителности, но без да ни бъдат обяснени подробности за съответния туристически обект. Аз лично не бих пътувала отново с тях.
много не коректно отношение аз сам една от пострадалите от фирма пьлдин заплатих цялата сума 596лева за ескурзията до Венеция Рим Флоренция за19.09.2015г.за двама души която не се осаществи.Сега се изпокриха и телефоните са изключени ще се обарна кам комисията по КЗП
За 3182 дни публикувахме 155297 оферти, които се разграбиха
6 916 240 пъти, спестявайки 141 663 30884 лв на 587 767 грабомани!