Отзиви от клиенти за Ана Травел:
Всички оферти
Невероятно екскурзия!Адмирации към фирмата!Водачката Диана е страхотна!Плажът,екскурзията до Тасос ,хотелът и автобусът също!Препоръчвам екскурзията горещо!Благодаря !
Настаняването беше в доста добър хотел в Будапеща, храната прекрасно изобилна. Работят с много добра екскурзоводка в Унгария.
Имаше хора, които от Пловдив до София бяха "настанени" по земята на автобуса, заради объркани списъци от агенцията. Само един шофьор, който шофира 15 часа! Слаб 2 за екскурзовода Антон. В х-л Карайман 2* , в който беше настанена част от групата( по договор платени 3*), нямаше топла вода. Може да се помисли за вариант групата от София да се извози до Пловдив , за да не се обикаля през София заради 10 от общо 45 човека. Не бих използвала услугите на "Ана Травел" втори път!
Защо бяхме настанени в хотел 2*, а платихме за хотел 3*? В този хотел в Синая, който се казваше Карайман нямаше топла вода! Не ходете в този хотел
Останахме много доволни от екскурзията до Санторини.Благодарим на шофьорите и на Веси за незабравимите емоции.Ще използваме отново услугите на фирмата.
Много добра организация. Коректно отношение.
Времето не беше съобразено с очакванията, прибрахме се чак след полунощ
Екскурзоводката от София се стараеше повече. Хотела беше приличен, но с кофти гледка.
Много съм разочарована. Вече два пъти пътувам с въпросната туристическа агенция и не си спазват програмата. Гледат да претупат нещата. Препоръчвам на хората да се насочат към друга туристическа агенция
Покажи още ревюта
За 2850 дни публикувахме 126808 оферти, които се разграбиха
6 051 152 пъти, спестявайки 128 799 52910 лв на 534 398 грабомани!