Отзиви от клиенти за Ана Травел:
Всички оферти
Никаква организация нямаше. Стигнахме в будапеща в 10 часа, като ни настаниха в хотела в 17:00 часа. Независимо дали хората бяха се записали на допълнителните екскурзии, настаняването в хотела беше след 3 часа. Бяхме 64/65 човека, на двуетажен автобус. На всякъде където сме пътували организирано, винаги първо ни настаняват в хотела. Хотела беше приличен. В автобуса беше ужасно студено, няколко пъти информирахме шофьора, но нямаше развитие по въпроса. Работеше климатик на студено. Екскурзоводката
Като цяло съм много доволен от екскурзията. Хубав хотел (Единствено не сменя ха кърпите.) Нормална и предимно вкусна храна. Страхотни плажове. Екскурзоводката Роси е строга, но забавна и професионалист. Единствен минус - рейсът. Ужасно тесен, имаше 5 реда широки, но там седяха злобни дребосъци, които не искаха да си разменят местата. Бих пътувал пак с Анатравъл.
Добра организация от страна на Фирмата.Екскурзоводката бе много мила и любезна с нас.
Дестинацията беше много интересна, а шофьорът и екскурзуводът изключително любезни, но автобусът беше стар, а в хотелът /вила Голдън сън/ нямаше асансьор, а втория ден нямаше и топла вода.
Много добре организирана екскурзия, благодарности на нашия екскурзовод Георги за прекрасните обекти, които посетихме! Отново бих пътувала с тази фирма!
Малко по-приятелско отношение от страна на екскурзовода очаквах.
Отлично организирана екскурзия до о-в Закинтос. Благодаря на Веси и екипа на превозвача за неповторимото преживяване! Тя е много начетен и отзивчив гид и приятен човек. Видяхме прекрасни гледки, имаше време и за плаж. Нямаше нищо излишно и претупано, нищо в недостиг. Имахме късмет и с времето. Автобусът беше комфортен, с климатик, почивки на места с достатъчно санитарни възели. С удоволствие бих пътувала с тях отново.
Много сме доволни :)
Хотелите бяха добри за парите, които плащаме. Екскурзовода беше изключително любезен и отзивчив.
Покажи още ревюта
За 2999 дни публикувахме 139007 оферти, които се разграбиха
6 467 649 пъти, спестявайки 134 746 82768 лв на 560 366 грабомани!